Home / Diverse / Prima zi de scoala cu ghiozdan pomana electorala

Prima zi de scoala cu ghiozdan pomana electorala

Ce poate fi mai frumos si mai util pentru niste elevi din cateva scoli rurale din Bacau, in prima lor zi de scoala, decat niste ghiozdane nou-noute, de culoare neagra si cu ditamai patratul rosu, cu insemne electorale si omagii aduse partidului si conducatorilor locali, in frunte cu  Dragos Benea, presedintelui Consiliului Judetean Bacau ? 

Ce poate aduna mai multe like-uri decat un album foto cu un grup de copii mici, in fata scolii proaspat vopsite si cu steag nou-nout, fluturand pe fundal ?

Ce eroi de poveste, care apar neinfricati la televizor, care lupta pentru binele lor, dar si al tuturor, si care sunt mandri ca sunt romani, puteau fi mai potriviti pe niste ghiozdane de scolari, decat niste politicieni ai partidului de la putere ?

Ce amintire ramane peste ani, daca nu o sedinta foto, facuta in curtea scolii, pentru pagina de Facebook a sefului PSD Bacau ?

Ce da mai bine la alegatorii cre(s)tini si creduli de la sate si de pe Facebook decat balaceala electorala, cu o deschidere de an scolar, intre doua albume cu sfintiri de biserici ?

Si ce daca si-au trecut numele, functia si semnatura pe mapa (sau penar, nu e prea clar ce e asta), daca au facut un bine copiilor sarmani din Bacau, pe banii statului ?

via Sutu

Citeste si asta

Branduri care sustin prezenta la votul din 26 mai 2019

Pentru ca e o mare diferenta intre a incuraja exercitarea dreptului constitutional de a vota …

Comentezi ?