Home / Fun / Diferente dintre tantarii din Delta si tantarii de oras

Diferente dintre tantarii din Delta si tantarii de oras

tantariConform unor studii, cercetari si experiente pe propria piele, care au tinut cam doua nopti, am revenit cu un studiu aprofundat despre diferentele dintre tantarii din Delta si tantarii de oras (adica Bucuresti, ca poate tantatii din Cluj sunt mai lenti iar cei din Vaslui au trecut deja pe must).

Tantarii de la oras prefera atacutile tip fast-food: vin, ciupesc, sug putin si baga repede ceva in trompa, sa aiba niste sange la pachet, pentru drum.
Tantarii din Delta prefera atacurile de lunga durata, sa bage in el pana explodeaza sau victima nu mai suporta si ii ia la palme.

Tantarii din Delta au program de somnic, la ora 11 deja acasa. Sau pe jos, deja morti.
Tantarii de Bucuresti au long-night-uri, pot sa ramana vigilenti pana noaptea tarziu, cand se iese din club, iar victimele sunt prea bete ca sa mai simta ceva

Tantarii de oras lucreaza curat: vin, sug niste sange, lasa o urma mica de intepatura, trec la urmatorul pacient
Tantarii de Delta vor sa lase urme in istorie, asa ca dupa intepaturile lor apar mici monumente de piele inflamata, de marimea unor cosuri de adolescenti cu prea vise despre colega din banca intai. Din fericire, umflaturile de tantari trec destul de rapid, daca se spala cu apa si sapun, si se trateaza apoi cu gheata (sau alte solutii special create pentru acest scop).

Tantarii din Delta nu ataca, ei invadeaza la gramada, orice loc unde ar putea fi niste mici vampiri, indiferente de consecinte. La ei strategia de atac are 2 componente: “Pe ei, pe pielea lor” si “Suge cine poate”

Tantarii de oras sunt mai organizati, analizeaza intai teritoriul, isi aleg atent victima, stau si calculeaza unde si cand e cel mai bun moment de atac, survoleaza zona pana gasesc un punct sensibil si au mai mult de 54,4545% sanse de castig.

Comentezi ?