Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
DeProstificator
Home / Chestii misto gasite pe net / DeProstificator

DeProstificator

cartofiExtensie de Chrome care incearca sa ne scape de titlurile senzationale, inlocuindu-le cu cuvinte normale. As vrea sa am acces la zona de administrare, numai ca sa trolez titlurile bombastice :)

Sau in limbaj de click bait: Socant de incredibil! Cineva a facut o extensie de chrome senzationala, care iti va schimba viata! Da click aici ca sa vezi alte titluri bomba, transformate in banalitati! 

(instalati extensia sa vedeti cum se transforma textul de mai sus )

Inlocuieste titlurile pompoase din articolele facute doar ca sa atraga click-uri, cu altele mult mai reale.
Nu știu cum sunteți voi, dar eu sunt sătul de unele titluri înșelătoare care din când în când îmi mai apar prin feed sau navigând pe internet. Iar dacă tot nu pot sa scap de ele, măcar să mă distrez puţin pe seama lor. Aşa că am creeat această mică extensie care schimbă acele titluri în altele mult mai haioase și mai reale.

Extensia este la început de drum, așa ca e posibil ca unele titluri sa nu sune cum trebuie sau chiar sa arate oribil, însa distracția ar trebui sa fie garantata.

 

Iata extensia in actiune (si sugestii de cuvinte de introdus in lista) pe stirile PROTV, gandul.info, sport.ro, A1, . Pe cancan si alte mizerii mi-a fost scarba sa intru.

Via twitter

PS: se pare ca extensia e varianta ro a pluginului Downworthy, care face acelasi lucru, dar pe .com

Comentezi ?