Home / Evenimente / Cine vrea sa vina la festivalul medieval “Turnirul Cavalerilor” ?

Cine vrea sa vina la festivalul medieval “Turnirul Cavalerilor” ?

Festivalul medieval Turnirul CavalerilorPentru ca am chef de plimbare, chestii medievale si aer curat, sambata viitoare (adica peste 3 zile) eu o sa  fac o mica excursie pana la Brasov, la Festivalul medieval “Turnirul Cavalerilor”, editia a VII-A.

Evenimentul incepe de vineri, dar eu pot sa ajung doar  sambata si duminica, atunci cand o sa fie partea cea mai interesanta: atelierele mesteugaresti, formatii de lupta cu cavaleri sau diverse concursuri tip medieval. 

Variante de transport:

  • cu masina cui se ofera,
  • cu carpooling (grupul de facebook),
  • 4inmasina.ro (cu ocazia asta testez si site-ul, momentan nu e nici o masina pe ruta Bucuresti-Brasov pentru sambata dimineata),
  • cu CFR, bilete doar dus, clasa a II-a, fara reducere: 21 RON cu tren Regio (plecare de la 06:35, drumul dureaza 4 ore) sau un tren InterRegio, 47 RON (plecari la 07:00 sau 08:30, drumul dureaza 2 ore si 40 minute)

Variante de cazare: n-am idee, poate gasim acolo sau ne intoarcem sambata seara inapoi in Bucuresti.

Program complet este afisat pe event-ul de pe Facebook.

Nu e campanie, n-am nici o legatura cu organizatorii, vreau doar sa ma duc pana acolo, sa vad cum e atmosfera si sa ma plimb.

Cine vrea sa mergem in Brasov, sa ne prefacem ca suntem turisti straini, sa spuna in comentarii si vedem cum ne organizam :)

 

2 comentarii

  1. Eu plec cu trenul sambata dimineata la 7. Cazare, daca va fi cazul, se gaseste relativ ieftin.

Comentezi ?