Home / Chestii misto gasite pe net / Cateva indicii ca video-ul “Ajuta-ma sa o gasesc pe Georgiana!” e fake

Cateva indicii ca video-ul “Ajuta-ma sa o gasesc pe Georgiana!” e fake

Circula pe interneti un video deja stampilat cu “viral”, cu un baiat pe nume Octav Petre, care cauta o domnisoara pe nume Georgiana, de care s-a indragostit intr-un magazin Lidl (Lidl, da?).

Problema esarfistului de mai jos e ca nu i-a cerut fetei numarul de telefon, asa cum ar face orice om normal, ci doar id-ul de Facebook, din care a retinut doar “Georgiana”, uitand de al doilea nume, care ar putea sa fie orice de la “Pisikootza ta” pana la “Ionescu”. 

Toate frumoase pana acum, avem un caz de dragoste la prima vedere si un tip simpatic, cu barba, care o cauta pe ea, Georgiana care-si face cumparaturile la Lidl.

Uita-te la video si discutam dupa.

Gata?

Ce romantic, nu ? Ce norocoasa e Georgiana aia! Si frumoasa, ca nimeni nu face video-uri pentru urate! Si gospodina! Oare ce si-a cumparat ? Face ciorba buna ? Dar sarmale ?

Sau nu.

S-ar putea sa fie doar o incercare de viral, acum in apropierea Sf Valentin, protectorul magazinelor de cadouri roz.

Pentru ca sunt carcotas si atent la detalii, iata cateva indicii care pot indica faptul ca video-ul nu e pe bune:

  • Aranjamentul din spate. O chitara parca aruncata intr-un colt, postere tip polaroid pe perete. Vai, Octav e un artist, care stie sa cante la chitara, in timp ce face poze. Pentru un tip care s-a apucat sa faca un video spontan pe youtube,  totul e cam prea aranjat…
  • La cautarea dupa Octav Petre pe facebook, apar multi dubiosi, dar nici unul cu moaca lui. Ai zice ca un tip care vrea sa fie gasit in urma unui video pe youtube s-ar ingriji mai mult de poza lui de profil, nu ? Ai zice ca ar fi oarecum logic ca tipul sa-si lase niste date de contact in descrierea video-ului, ceva, sa stie fata unde sa-l gaseasca, sa nu-l astepte ore in sir la casierie …
  • Asta e singurul videoclip din contul de Youtube, facut pe 31 ianuarie 2013. Cum l-a lovit inspiratia pentru video-ul asta si mai ales, dragostea, fix dupa o saptamana, ceva de invidiat!
  • Mentiunea despre magazinul Lidl (cel din Titan) apare abia in comentarii, dupa cateva ore. Lidl, Lidl, dar sa stim si noi pe unde-si fac fetele frumoase cumparaturile!
  • Oare se asteptau ca vizitatorii sa faca rapid harta magazinelor si sa ploua cu comentarii tip “buna, eu sunt Georgiana de langa Lidl-ul de la Lujerului”, “ma cheama Georgiana, nu ne cunoastem, dar as vrea sa ne facem cumparaturile la Lidl-ul de la Pacii. Fac eu cinste cu capsunile, ca-s la promotie” ?
  • Nu ma duc eu foarte des la teatru, dar tipul asta are moaca de actor. Parca l-am mai vazut pe undeva. Si modul in care rosteste cuvintele imi da de banuit ca nu asa se comporta el in mod real. Am eu un al y-lea simt cand vine vorba de oameni care se prefac :P

In incheiere, o idee si o intrebare:

Daca vrei sa agati Georgiane casnice, fa-ti repede un cont de Facebook cu numele “Octav Petre”!

Cum ai continua povestea, daca ai lucra in departamentul de marketing la Lidl ?

Eu as pune afise pe geamurile magazinului din Titan, cu moaca astuia. Poate chiar si video-ul pe monitoarele din magazine …

Poate pe 13 februarie apare si “Georgiana” …

Hai, sariti cu idei, ca asta e scenariu de telenovela :))

Citeste si asta

Intrebari despre site-ul de 250.000 euro al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

Am citit articolul asta si am ramas atat de surprins de ce am aflat si de …

4 comentarii

  1. io zic ca e viral frate, acu daca e pentru lidl sau pur si simplu pentru “proiectu” lu octav asta, nu stiu. dar ma intreb totusi, daca ai un megaimage pe langa tine, zici “ma duc pana la supermarket sa iau ceva sau zici “ma duc pana la Mega sa iau ceva”? io zic ca ma duc pana la Mega… voi cum ziceti frate? ca atunci cand zise omu ca fu la lidl la cumparaturi mi se pare mai comod decat sa zica ca a fost la supermarket la cumparaturi… zic si io

  2. Video-ul nu e fake. Ideaa și aplicarea sunt fake…

  3. e doar vreun proiect de student la actorie, fara legatura cu ceva real… El crede ca s-a indragostit, deci nu e sigur, suna mai romantic asa, nu?!

Comentezi ?