Home / Evenimente / Mergem la Londra ?

Mergem la Londra ?

Luna viitoare, pe 29 Februarie 2012, la Londra se intampla TFM&A, “cel mai mare eveniment dedicat de marketing si advertising din UK”. Iar eu, Bogdan, Marian si Flavia vrem sa fim prezenti acolo, sa vedem cum se desfasoara o conferinta organizata la un asemenea nivel, sa invatam cat mai mult de la specialisti cu experienta intr-o piata de cateva ori mai mare decat online-ul romanesc si sa aflam noutatile direct de la fata locului. Eu vreau sa ajung la prezentarile de Online Advertising, Affiliate Marketing si Social Media Strategy and Online Brand Management. Si altele, la cerere, daca sunt indeajuns de multi oameni interesati de discutiile de la seminariile acestea, acestea sau acestea

Si sa vedem Londra. Sa ne plimbam cu Taxi Cab-ul. Daca ploua. Sa facem poze cu Big Ben si London Eye, sa gadilam soldatii de la Palatul Buckingham, sa ne ratacim in metroul lor cu 276 de statii. Poate ajungem si la un muzeu semi-necunoscut. Si sa mergem la meciul amical de fotbal dintre Anglia si Olanda, de pe Wembley. Avem deja bilete :)

Noi toti patru lucram in Social Media (Eu- AdBrain Partners, Bogdan – StandOut, Marian – Mercury 360 si Flavia – TIFF) si vrem sa facem din “excursia” asta un proiect despre care sa se vorbeasca. Vrem sa profitam la maxim de cele 3 zile in capitala Angliei. Avem cateva idei care vor atrage atentia asupra proiectului nostru si a partenerilor care ne vor ajuta.

Primul brand care ne sustine este Samsung, alaturi de care vom face cateva lucruri dragute. Cine are curaj si vrea sa facem proiectul si mai interesant e invitat sa trimita un mail la contactlondonfour[@]gmail.com :)

Citeste si asta

Videoblogging la Covent Garden

Daca tot  avem de  ieri Youtube in Romania (la lansare a fost ca la Revelion: …

8 comentarii

  1. Succes ! :) Pana atunci mai ai timp sa mai slabesti un pic. Si ueyyy sa te imbraci frumos …si cu atitudine, da? Hai bafta ! :)

    p.s. degeaba, Mesteru’ ti-a pasat mingea in teren, cu gratie, curat, frumos, deci niciun “Na!” :)))))))

    Zi buna !

  2. Mie mi-ar face placere sa va cunosc daca reusiti sa ajungeti aici si va pot ajuta cu sfaturi legate de Londra si poate schimburi de impresii legate de eveniment :)

  3. Oglinda de Vest

    abia acum aflu si eu de asta, si eu as vrea sa merg acolo dar nu am inca, momentan, posibilitati, poate la anul sau la alte editii in europa

Comentezi ?