Home / Online / Joburi in online si social media

Joburi in online si social media

Gata cu vacanta de iarna, lumea se intoarce la monitoare si tastaturi. Pentru cei care vor sa schimbe locul de munca sau sa-si gaseasca un prim job in online/social media, am facut o lista cu cateva oferte pe care le-am zarit in ultimele 2-3 zile.

Internet Corp cauta juniori interesati de SEO si social media, adica SEOcial!. Junior editorul va lucra alaturi de Project Manageri pentru implementarea strategiilor de continut, promovare in social media, optimizare si gestionarea comunitatilor.

Zelist ofera internship platit pentru un intern pasionat/a de social media, care este dornic(a) sa se invete si capabil(a) sa se integreze usor intr-un colectiv de oameni seriosi, deschisi si inteligenti.

Postul oferit este de Jack of all trades si presupune sa te implici in diferite activitati de research si analiza, vei putea sa iti perfectionezi abilitatile profesionale si vei putea cunoaste o multime de oameni interesanti. Perioada de internship este de doua luni, cu posibilitatea ulterioara de angajare full time.

Doru Panaitescu incepe 2012 cu 3 anunturi de angajare pentru pozitiile de Online Communication Executive, Database & Reporting Manager si Junior Online/Social Media Executive

Okazii.ro cauta social media manager.  In atributii intra realizarea de strategii de promovare a brandului  prin intermediul retelelor sociale,  research-uri si analize de piata (prin canalele de social media) despre brandurile similare Okazii.ro, idei de campanii si aplicatii/functionalitati pentru site si  lucrul cu instrumente de monitorizare social media (zurf, ubervu, zelist).

F64 cauta specialist marketing online. Persoana cautata trebuie sa contribuie la dezvoltarea si pozitionarea brandului F64 prin comunicare in mediul online, sa propuna si sa implementeze actiuni/campanii de marketing online, sa analizeze rezultatele actiunilor de marketing, sa asigure dezvoltarea brandului F64 in platformele de social media: (Facebook, Twitter), campanii Google, blog, sa administreze si sa urmareasca implementarea campaniilor de promovare prin SEO, SEM, sa participe  la organizarea evenimentelor publice offline si online, sa gestioneze relatia cu colaboratorii F64 pentru implementarea proiectelor de marketing online (agentii externe – web, marketing direct, adwords)” si altele.

Antena 1 cauta editor video pentru a1.ro. Se cere minim de experienta dar mult entuziasm! Noi venim cu o super echipa!  Pot sa confirm partea cu super-echipa.

Carnation Group cauta doi interactive designeriWe are looking for two interactive designers to join our creative teams in Budapest and Bucharest to work on a wide spectrum of projects ranging from designing websites, banners, applications and in general turning ideas into superinteractive experiences on pretty much any platform you can think of. We need designers with real-life, blood sweat experience, team players who are thinkers just as much as doers, the ones who know that design is a verb.

Laptopnews.ro cauta om pe comunicare si PR. Detalii la Sorin,  sorin [at] laptopnews [.] ro

Alte joburi (om de vanzari la Metropotam, PR la Atelierul de Print, Client Service la Friends Advertising si Account Manager la eTarget) la Korina MS

Daca mai sunt si alte job-uri disponibile, le astept in comentarii :)

Citeste si asta

Joburi in online si social media

Am impresia ca sunt mai multe joburi decat candidati calificati pentru ocuparea lor. Spor la …

18 comentarii

 1. Post de editor imagine! Yes, I’ve been waiting for this for so long. Am aplicat!

 2. Bravo. Bafta la interviu :)

 3. Multumesc. Te-ai facut cu inca un abonat la blog. M-ai prins cu blogul asta :) Sa te citim cu bine, zic.

 4. unde era articolul asta, cand stateam de pomana? :))

 5. Si laptopnews.ro cauta om pe comunicare si PR:D

 6. @sorin am actualizat. CV-urile se trimit la tine, da ?

 7. M-ar interesa un jo de redactor online. Din 2008 am colaborat cu diverse reviste si ziare din mediul online. Pentru un job de redactor astept informatii la adresa de e-mail vilcu.oliana@gmail.com
  Va multumesc!

  • Pentru cineva care a lucrat in online, m-as fi asteptat sa-ti fi dat seama ca eu doar pun job-uri primite sau gasite pe internet si ca nu alerg cu anunturile dupa doritorii de job-uri :)

Comentezi ?