Home / Evenimente / Locul 10 la GrandSpoof 2011

Locul 10 la GrandSpoof 2011

Multumim, multumim! Echipa spoofantastica formata din  Corina Maria Scheianu (KorinaMS pentru  prieteni), Anne-Marie (cu cratima, da?) Chelariu si Anca Duma este indeajuns de multumita ca  una din cele 6 parodii inscrise de noi la GrandSpoof  a luat ieri seara locul 10 din 50, la votul juriului de specialitate.

Sincer, m-as fi asteptat ca BacoPlus-ul cu Anca in rol de OldSpice Lady sa fie printre preferinte, sau macar una din video-urile cu shaorme. Ori cel cu mine cu ditamai burta-de-parca-l-as-fi-mancat-pe-radu-valcan-si-gina-pistol-cu-tot-cu-silicoane, ori cel cu Sexy Anne Marie in camasa alba. Mai ales ca Joe (ciocolata cu bule) era printre sponsori. 

N-a fost sa fie, numarul 10 in preferintele juriului a fost asta cu moaca mea cu ochelari in rol de Isaiah Mustafa alb, cu palarie. La anu’ mai venim. Cred.

Si favoritele mele, variantele cu shaorma

Despre Adfel-ul din seara asta?
Pe scurt, vorba unui prieten, citez, “cam leimareala”. Pana la ora 9, in afara de vanatoarea de locuri de stat la o masa, s-a cam stat degeaba, sau nu am vazut eu altceva, fiind prea ocupat cu niste beri si discutii. Macar s-a inceput aproape la fix.

Erau si niste “zone de distractie”, un mini-ring de box sponsorizat de BestJobs (un fel de … hai sa te bati cu un sac de box pentru job-ul de vis), ceva cu wild-painting si tatuaje, iar ingerasii Axe erau 2 gagici, o bruneta simpatica si o blonda plicitisita.

Partea pentru care venise lumea, GrandSpoof-urile, parca a fost pe fast forward.Uite numarul 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1, gata lista cu voturile publicului. Nu tu festivitate de premiera, nu tu anunturi mai speciale pentru primele 3, nu discursuri, bilet mare cu suma, numele echipei castigatorilor si sponsori, sau ceva similar.

Direct la cealalta lista, cu spoof-urile juriului, tot pe fast forward, dar tot fara premiere and shit. Pacat, putea iesi ceva frumos si amuzant, macar pentru primii 3 clasati. Nici macar making of-urile nu au intrat ….

O diploma pentru toata echipa (btw, numele echipei nu e Auras), poza dupa, si cam atat.

Felicitari pentru “Risti si castigi” (cel mai votat) si “Viclenium Bank” (locul 1 la juriu), de departe cele mai bune parodii.
[flv]http://creator.iqads.ro/pictures/creatii/0V1.mp4.flv[/flv] [flv]http://creator.iqads.ro/pictures/creatii/0VA.avi.flv[/flv]

Fabrica arata bine, preturi ok, iar eu n-am mai fost pe acolo de vreo 2-3 ani, de la ultima editie de RoblogFest organizata acolo. Rusinica mie. Mai vin pe acolo, cand o sa am chef de bere fara inghesuiala din Centrul Vechi.

Citeste si asta

Parodiile noastre de la GrandSpoof

Saptamana trecuta nou-infiintata echipa “Spoofangii” a inceput lucrul la parodiile pentru GrandSpoof 2011 (singura competitie …

8 comentarii

  1. Nu prea stiu ce-i asa bun la “risti si castigi”. In fine…slaba parodia…Parerea mea!

  2. Si felicitari pentru locul 10! La anul luati locuri mai bune!:) Felicitari echipei!:)

  3. Avem echipaaaaa, avem valoareeee! Suntem de nota 10! >:) Muhahaha!

  4. Felicitări, tovarăşi! :D

Comentezi ?