Home / Personal / Eu si filmuletele cu robotzi. Episodul 5, Intrusul

Eu si filmuletele cu robotzi. Episodul 5, Intrusul

Cand am vazut primele episoade, am avut doua pareri diferite despre filmulete. Pe de o parte am apreciat grafica si indeditul animatiilor, de pe alta parte am fost dezamagit ca in afara de cate o gluma buna per episod, restul sunt injuraturi prea exagerate sau dialoguri scrise ca sa fie acolo, la montaj.

Episodul 5 insa imi place mult. Parca e altfel. Are acel ceva pe care-l asteptam

Am ras cu pofta la faza cu “cand pun ochiu’ in luneta curatz tot de pe planeta”. Si “crappy language pack selected”. Si finalul :))

Gata, pe mine m-au cucerit, sunt fanul celor de la Creative Monkeyz. M-am si abonat. Jur pe rosu.

In caz ca nu stiati, cele 5 videoclipuri de mai jos au impreuna aproximativ 6 milioane de vizionari. E o performanta, in conditiile in care youtube este ignorat de agentii ca si platforma de social media, iar productiile autohtone sunt mai rare ca intrebarile inteligente pe TPU.

Gata, ma apuc serios de video-blogging. Camera am, glumet sunt, subiecte se gasesc …

 

Citeste si asta

Cele mai bune replici din Robotzi

Probabil ca in timp ce tu citesti articolul asta,  eu sunt in Dusterul  no1 al …

16 comentarii

 1. am pus şi eu ochiul pe el de dimineaţă şi într-adevăr, are ceva în plus faţă de cele precedente, da’ reţeta de bază rămâne planeta moldova+înjurături+umpic de haz de necaz
  (mean spoiler!) eu nu mă aştept să treacă de 20 de episoade >:)

 2. Tii minte, tinere, cand vorbeam in Gara Lipscani si ziceai ca nu iti plac? Tztztztz… oricum, mai bine mai tarziu ca niciodata. Preferatul meu ramane totusi ep. 2.

  • Am zis ca nu-mi plac primele 5 (numerotarea incepe de la 0) si ti-am zis si tie, si pe blog motivele. Asta cu intrusul imi place. Citeste mai atent ;)

   • Episodul 0 e pilot, nu se pune la socoteala. Am citit, am citit, stai linistit. Doar ca mie nu mi se pare cu muuuult diferit fata de celelalte. E cam acelasi stil. Easy humor.

   • Ba …gusturile nu se discuta, se executa :))

 3. auras te-ai prostit:P

 4. Atata timp cat nu te dezbraci in videolog, te tin in reader. Daca iti dai jos palaria, ai zburat din reader. ai auzit?!

 5. Cred că deja sunt companii interesate de ei … just wait and see …

 6. am vazut toate episoadele pana acum nu se compara cu alte desene pot sa zic ca sunt cele mai tari

Comentezi ?