Home / Evenimente / Cum a fost la Cupa CeRecomand la airsoft/painball

Cum a fost la Cupa CeRecomand la airsoft/painball

logo-cerecomand

Duminica trecuta am fost la Cupa CeRecomand la airsoft/paintball, undeva pe langa Bucuresti, zona Pantelimon. Mai exact la The Fort, o locatie special amenajata pentru genul asta de jocuri cu impuscaturi in echipa. Pardon, jocuri de echipa cu impuscaturi.

Ce este airsoft ? Un fel de counter-strike in real-life, intr-un teren de joaca cu tot felul de obstacole, masini dezamblate (dar numai bune de ascunzis de sniper) si diverse alte locuri numai bune de luat la tinta. Diferenta intre airsoft si paintball este ca airsoft e un joc de onoare, daca simti ca esti atins de bila vreunui adversar, e bine sa te recunosti “ranit” si sa iesi afara. Daca nu, sunt si cazuri in care poti iesi afara, de durere :D.

Spre deosebire de paintball, bilele de airsoft sunt mai mici, nu pateaza, si te pot nimeri  in locuri sensibile (Nu-i asa, Cristi ?). Asta pentru ca la airsoft ai doar ochelari de protectie si sapca, pe cand la paintball ai ditamai casca.

7 Ore de airsoft. Timp in care ne-am tarat pe jos, ascuns printre obstacole, ochit dusmani, impuscat (cine a reusit), alergat printre rafalele de bile. Asta pe langa multe glume si voie buna. Si transpiratie.

Eu m-am ales cu o noua achizitie in materie de cucuie, unul fiiiiix in frunte. Felicitarile, carnea si glontul cadou la nashul mare pistolar (om periculos,  a venit cu pusca de acasa) Cristiiiiii “HeadShot” Cepoi. Care cica s-a reapucat de citit in metrou dupa ce a auzit de lecturi urbane. Andreea, ai legatura !

Ziceam de glume. Au fost destule, inclusiv cu Bula si oaia roz . Despre mine si cucui (Cristi, ai sughitat aseara ? :)) ) au fost cateva :

-Auras, treci tu in frunte !
-Eu joc fundas dreapta, eu pe stanga. Auras, tu joci fruntas
-Auzi, tu esti budist ?
-Unicornu’

Si totusi, nimeni nu s-a gandit la “Cornel”. /auto-ironie :D

Ce mi-a placut la The Fort ?

Padurea. Pe langa terenul amenajat, padurea de langa este locul perfect sa te joci de-a Robin Hood cu bilutele de plastic

Piscina. Trebuie sa o bifez, data viitoare vin cu slip si lopatica de nisip. Glumeam, poate facem un #bikinitweetmeet, cu …. cerecomand eu : tinere studente la ase, snspa sau romano-americana, nouazeci-saizeci-nnnnnumaiconteaza si tricouri ude.

Gratarul. Fac baietii aia niste mici si aripioare de pui de te lingi pe degete si te bati pentru borcanul de mustar. Pe bere nu, ca e destula.

E aproape. La vreo 10 minute cu masina (de la Cora Pantelimon) sau nici 5 de mers pe jos, daca iei trenul si cobori la statia Pasarea (parca?)

Ai ce face. Sunt locuri de pus cortul, nocturna, vreo 12 caini, 2 pisici si un lan de floarea soarelui, daca ai apucaturi campenesti

Salonul de strategie. Locul in care te puteai gandi linistit la tehnici de anihilare, metode de tras cu arma din parti,  oaia roz si locul in care puteai da  tot ce-i mai bun din tine.

Ahh, da! Tantarii. Multi si prosti, mai ales pe seara. Din aia care, din lipsa de sange proaspat de inginer, baga seringa (sau trompa?) in tine din orice pozitie si nu se opresc din supt nici daca vine o palma amenintatoare deasupra lor.

Auras – Echipa Tantarilor 15- 6 sau 7.

Au mai scris Andrei si Laurentiu, pozele vor aparea in curand pe TheFort.ro

2 comentarii

  1. deci da, fug si ma ascung, nu am sughitat dar m-a durut capu si acuma am febra musculara (mai bine stateam tinta, sa te las sa te razbuni) :P
    Una peste alta totusi foarte distractiv si chiar mi-a facut placere sa va cunosc

  2. Hai ca ti-am facut brending, toti o sa-si doreasca de acum sa joace cu tine in echipa. De frica :))

    PS : Nais tu mit iu tu

Comentezi ?