Home / Filme / Avatar dupa Oscaruri

Avatar dupa Oscaruri

Despre  marele invins al Oscarurilor de anul acesta, multi-miliardarul Box Office-urilor din toata lumea, si singurul film cu strumfi cu “stelutze fosforescente”  pe cap, ladies and gentlemen : Avatar

PS : Putin cam penibil ca un film cu  buget enorm, cu incasari uriase si grafica 3D de ultima ora sa fie “invins” de un filmulet propagandist cu americani dezamorsand bombe in Irak, nu?

Citeste si asta

Premiile OscAuras 2012

Conform obiceiului inceput  anul trecut, cu cateva zile inainte de ceremonia decernarii Oscarurilor (27 februarie …

4 comentarii

  1. filmulet? E o gluma, dpdv cinematografic, Avatar nu-i ajunge nici la genunchi.
    propagandistic? Cred ca n-ati vazut filmul: este vorba despre razboi, razboinici si diferente culturale. O meditatie, nu o spoiala, ca Avatar.

  2. Le-am vazut pe amandoua, m-am plictisit la ambele.

  3. Nu mi-am inchipui vreodata ca faptul ca unii baga o gramada de bani in curu’ unui film sa fie vreun criteriu dupa care sa judeci daca un film e bun sau prost sau vreun motiv sa de obligare a cuiva sa sa considere ca o prostie e chestie cu acte in regula. Faptul ca are incasari uriase… pffff… Cred ca trebuiau sa ia si Ziua Independentei si Oameni in Negru Oscar. Nu mai vorbesc de Mari-Mar sau Maria Isabela. In general, avand in vedere ca traim pe o planeta unde inteligenta este destul de rara, incasari mari au, in primul rand, chestiile care se adreseaza la 90 dintre oameni. Adica prostilor. Incasari mari aveau si filmele indiene. In Romanica, cele mai mari incasari le au manelele. Ca are efecte 3D… Asta inseamna ca filmul e bun, ca are efecte? Acuma, depinde ce intelege fiecare dintr-un film. Toti prostii s-au dus sa vada un film, ca are efecte si-s unii colorati in albastru. Chestii de genul scenariu, profunzime, mesaj, veridicitatea personajului le scapa celor mai multi. Din pacate, traim intr-o perioada in care majoritatea prostilor se cred destepti. Si vin cu niste argumente pe cat de superficiale le sunt si gandurile. Hurt Locker a fost mult mai bine. Nici ala fabulos. Dar, ca montare, filmare, personaje, structura narativa este incomparabil mai bun.

Comentezi ?