Home / Evenimente / Cum a fost la Conferinta Leadership Feminin 2009

Cum a fost la Conferinta Leadership Feminin 2009

Pentru ca 3ner.ro a fost partener media al evenimentului, si am primit invitatii, am zis sa merg si eu cu colegele de la 3ner sa vad despre ce discuta ele femeile cand sunt la o conferinta care dezbate un asemenea subiect.

Lasand la o parte faptul ca eram printre putinii barbati din sala (2-3 erau fotografi, iar alti 4-5 organizatori, membrii Leaders ) m-am simtit deseori incoltit/urmarit de atatea femei  (da stiu, suna ciudat).

Asa cum m-as fi asteptat, m-au impresionat din prima doamna Stela Popescu, Oana Pellea(wow), Sandra Pralog si  Maria Grapini (geniala!) care prin simpla prezenta si modul in care s-au prezentat m-au facut sa devin fan si admirator .

Prima parte a fost o combinatie de talent actoricesc, bun simt in exprimare si pozitivism in gandire, exemplu live de leadership si antreprenoriat ale unor doamne care au reusit sa devina cineva prin propriile forte, prin talent si foarte multa munca.  Adevarate exemple de urmat.  Pentru toti. Jos palaria !

In partea a doua, Leslie Hawke cu cateva statistici si o paralela Romania-SUA despre feminism,  Dana Tudorache (CEO, The Body Shop) si  Liliana Popescu ( Conferentiar Doctor Universitar si Scriitor) au avut prezente mai mult teoretice, pe alocuri plictisitoare (pt mine cel putin),  iar  Vasile Paun, Orator Inspirational @ intellCompetitiv, a vorbit despre cele 4 tipuri de intelingenta : IQ, EQ, PQ si SQ.

N-am ajuns la Aurora Liiceanu,  iar Roberta Anastase si Mihaela Radulescu n-au putut ajunge, din motive obiective, care le-au retinut in alte parti.

Una peste alta, o initiativa laudabila a Fundatiei Leaders, un eveniment reusit si o prima editie care da sperante multora pentru o schimbare in bine, treptata a Romaniei.

Gata,  dupa 8-9 ore inconjurat de femei, ma duc sa visez frumos.

Auras

1 comentariu

  1. D na Grapini nu mi se pare geniala, pentru ca are o doza mare de agresivitate!D na Oana Pellea mi se pare cum spui WOW si Geniala:)! Mai ales ca este si o Mare Doamna!

Comentezi ?