Home / Personal / Ce mi-as cumpara acum, dupa perioada de autoizolare/pandemie

Ce mi-as cumpara acum, dupa perioada de autoizolare/pandemie

In caz ca vine al doilea val de coronavirus (chiar daca statisticile ar indica faptul ca nu am trecut inca de varful pandemiei), mi-am facut o lista de cumparaturi, dupa 2 luni de auto-izolare intr-un apartament de 2 camere.

  1. Cea mai recenta descoperire in materie de gadgeturi: June smart oven. Pentru ca am reusit performanta sa dau fail la orice incercare de desert facut la rabla prezenta acum in bucatarie, pentru ca-mi plac specificatiile tehnice si pentru ca mi se pare un pret acceptabil. Din pacate, e sold out, dar ghici cine s-a abonat la alerta de pret. 499$+transport.
  2. Filtru de apa montat direct pe robinet. Desi apa din Bucuresti e aproape potabila, tevile vechi de zeci de ani sunt un cosmar. Am vazut cum aratau cele din subsolul blocului, dupa o revizie.   Am deja o cana cu filtru, dar e incomod tot procesul. Am pe wishlist in emag cateva produse.
  3. Banda de alergat. Daca gasesc una pliabila, care sa nu ocupe jumatate de sufragerie.
  4. Sistem de alarma si supraveghere video si inregistrare in cloud.  Doua, si pentru punctul 5. In caz de bombardieri plecati cu colindul prin oras, din obisnuinta.
  5. Un teren de 500-1000 mp la 20-30 km distanta de Bucuresti, preferabil cu o gradina si o casuta locuibila, langa un oras de marime medie, undeva langa un deal. Ceva similar cu povestea asta. Aduc eu boardgames. Work from home, departe de poluarea din capitala si madam firea. As evita judetul Telorman. Din mai multe motive.
  6. Strans legat de 4 & 5, panouri fotovoltaice.

Bani sa fie. Lista ramane deschisa.

2 comentarii

  1. Multumesc pentru recomandari!

  2. Cred ca multi au realizat cat de importanta este locuinta in pandemia asta. Ma gandeam de mult la o mica gradina, dar acum m-am cam convins ca nu vreau sa imbatranesc la bloc. Sunt constient insa ca o casa pe pamant la tara nu e solutia, cel putin pentru mine. Am nevoie de internet rapid, nu vreau sa depind de masina si parca imi place sa pot da fuga pe jos la cumparaturi, eventual pe bicicleta. Din pacate cu cat te apropii de periferia unui oras cu atat incep sa sara mai tare in sus preturile. De casa in oras nici nu mai vorbesc. Deci ai zis bine “bani sa fie” :)

Comentezi ?