Site icon AurasMihai.ro

Concurs: o invitație la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie

Vesti bune pentru cine inca mai citeste blogul (sau ma urmareste pe facebook), am o invitatie de tip 2-day-pass lite pentru GPEC Summit-ul din 4-5 noiembrie, pe scena Teatrului National.

Biletul nu include accesul la gala Premiilor E-Commerce prezentata de Andi Moisescu, care va avea in deschidere un concert al trupei Amadeus. In cadrul Galei vom afla castigatorii anului în e-commerce.

Lista speakerilor e impresionanta:

Ryan Holiday, Andy Crestodina și Christian Holst (Co-Founder Baymard Institute – institutul numărul 1 în lume pe User Experience) vor veni pentru prima oară în România la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie. Lor li se alătură specialiști de top internaționali în UX, e-commerce și digital marketing, majoritatea pentru prima oară în România – Els Aerts, Vitaly Friedman (Smashing Magazine), Tiffany da Silva și Angie Schottmuller. Peisajul va fi completat de speakeri autohtoni care vor veni cu informații din zona mai apropiată nouă – Iulian Stanciu, Valentin Radu, Alex Negrea, Felix Pătrășcanu, Cristi Movilă, Bogdan Colceriu, Marian Hurducaș etc.

Avand in vedere ca atractia editiei de anul acesta este Ryan Holiday (cel putin pentru mine, langa Vitaly Friedman), autorul bestseller-urilor Trust Me, I’m LyingGrowth Hacker Marketing, tema concursului este urmatoarea:

Ce tactici de growth marketing online ai incercat pana acum pentru produsul tau (site sau mobile app) si au avut succes  ? 

 

Raspunsurile sunt asteptate pana pe data de 30 octombrie 2019, ora 24. Fie ca cea mai detaliata sugestie sa castige!

Update: castigator e Constantin Andronic

 

 

Exit mobile version