Home / Diverse / Aspiratorul din bucati

Aspiratorul din bucati

Cand am luat decizia sa renunt la vechiul aspirator si la colectia de saci de praf, am hotarat sa trec la nivelul urmator de lene si tehnologie combinate, adica un aspirator care sa aiba musai filtru HEPA si orice altceva in loc de sacii aia mici si plini de chestii adunate de pe jos.

In urma unui scurt research in categoria de aspiratoare de pe eMAG, castigator la puncte, putere si filtre a fost acest minunat submarin verde (sau turcoaz, pentru fashionistele casnice care stau cu paleta de culori atarnata de monitor), care promitea si o trompa de 8 metri, indeajuns de lung incat sa nu ma plimb cu el pe la fiecare priza.

Despachetat, scos din tipla si gata de actiune, arata asa:

Partea interesanta e abia dupa ce-si face treaba, cand trebuie scos si schimbat filtrul de apa, pentru ca … pana ajungi la recipientul cu apa, mai trebuie sa scoti niste piese.

Una cate una, pana cand ajungi la apa, aspiratorul arata cam asa, ca un ou kinder gigantic.

10 piese, fara partea de cabluri, capete, perii si accesorii. Dupa primele ture de aspirat, ma gandeam daca sa-l trimit inapoi, la retur, doar ca a inceput sa-mi placa, pentru urmatoarele chestiuni:

  1. orice asamblare/dezasamblare seamana cu un joc Lego sau mobila modulara, pentru ca fiecare piesa trebuie sa intre fix la locul ei. Pana mi-am dat seama cum se face, au fost cateva momente in care ramaneam cu cate o bucata in plus, semn ca ceva sigur nu era bine. Acum, orice asamblare corecta e un boost de energie, pentru ca eu l-am facut, eu il …dezmembrez.
  2. vasul cu apa e indeajuns de mare pentru toata plimbarea prin apartament, la final doar dezmembrez robotul si arunc apa, fara drumuri la ghena sau manevrat cu grija, ca poate se sparge sacul de praf
  3. faptul ca e facut din atatea piese ne cam obliga sa le spalam de fiecare data, spre deosebire de vechiul aspirator, care mai ascundea cate vreun fulg sau scame, printre folosiri
  4. pot sa-l fac de ras de fiecare data cand il vede cineva venit prin vizita, i-l prezint pe un personaj din Transformers care n-a reusit in viata si a devenit aspirator de praf, in loc de decepticons.

Citeste si asta

Profita de a doua sansa la Black Friday

Astazi, 27 noiembrie 2015, in ultima vineri din luna, oamenii din lumea civilizata profita de adevaratul …

Comentezi ?