Home / Diverse / Cred ca e cazul sa maresc donatia catre Rise Project

Cred ca e cazul sa maresc donatia catre Rise Project

Fara absolut nici o legatura cu faptul ca Hotnews si Rise Project au primit o vizita de la ANAF-ul unde vicepresedinte e un coleg de partid al domnului dragnea, fix in ziua in care Rise Project anunta ca vor publica un articol-bomba despre cum dragnea si marionetele schimba legi in favoarea lor, pentru a-si subordona servicii secrete si anchete penale, dar absolut fara nici o legatura cu cele de mai sus, ma gandesc serios sa maresc donatia lunara din Paypal catre jurnalismul de investigatie. 

Doar gandul ca dragnea a avut un mic cosmar aseara, ca s-a intepat cu mustata-n buza, de la atata incruntare, parca asigura satisfactia morala pentru urmatoarele 6 luni de donatii. 

De la mine putin, de la voi tot mai mult, sa aibe cei din ANAF ce sa numere, in pauza asta in care au uitat de cele 60 milioane euro de recuperat de la Voiculescu sau de taxele neplatite ale printului negoita, din regatul 3 al capitalei. 

In caz ca vreti sa sprijiniti oamenii de la Rise Project sa-si faca munca de investigatie in continuare, aveti pe site-ul lor toate detaliile. 

Recomand donatia cu recurenta lunara, sa poti dormi linistit. Nu ca dragnea. 

 

Comentezi ?