Home / Personal / M-am inscris ca observator la alegerile pentru primaria Bucuresti

M-am inscris ca observator la alegerile pentru primaria Bucuresti

N-aveam de gand azi sa scriu despre alegeri, politica si mizeriile din jurul nostru (mi-am propus sa fiu mai pozitiv pe blog, sunt dator cu vreo 3 filme si vreo drafturi de completat), dar m-au apucat dracii cand am citit mizeria de reactie de la Mickey CopyPonta, fostul prim sinistru, seful coruptilor din cel mai anchetat guvern, cu privire la urmarirea penala a lui Calin Popescu 5nevesteanu, marioneta de la Senat. 

ponta-mizerie

Asa ca tocmai mi-am bagat picioarele intr-un week-end si asa aglomerat, in care m-as fi dus sa votez anti-PSD si m-am inscris pe lista nebunilor care vor sa stea 20 de ore in sectia de votare si se asigura, atat cat pot ei, ca voturile vor fi numarate corect si ca nu vor fi scheleti, moaste, dragneni sau alte chestii care ingroasa voturile de partid.

Uniunea pentru Salvarea Bucurestiului asteapta AICI inscrieri online pana maine, 25 mai, cu optiunile de a fi:

 1) DELEGAT din partea USB (timp aprox: 3 h) Trebuie să fii prezent în secţia de votare în ziua alegerilor (5 iunie 2016) începȃnd cu ora 21:00 (ora la care se ȋnchid urnele de vot). Ai rolul de a observa numărarea corectă a voturilor.

2) Ca REPREZENTANT din partea USB (timp aprox: 20 h) Trebuie să fii prezent în secţia de votare în preziua alegerilor (4 iunie 2016) la ora 18:00, cat şi în ziua alegerilor (5 iunie 2016) de la ora 6:00 până la întocmirea dosarelor cu rezultatele votării. Vei putea monitoriza pe tot parcursul zilei ÎNTREGUL proces de vot și asigura că nu sunt nereguli. 

Primeşti o indemnizaţie în cuantum de 65 de lei din partea statului pentru fiecare zi de activitate, și vei fi membru al biroului electoral al secţiei de vot, alături de preşedinte, locţiitor şi 8 reprezentanţi ai altor partide politice.

Pentru restul tarii, exista varianta de observator din partea grupului Initiativa Romania

In speranta ca alternativa independenta si stangace in exprimare a lui Nicusor Dan va fi o alegere mult mai buna decat gasca de puscariabili ascunsi dupa fusta doamnei Firea, va urez un sincer “iesiti cat mai multi la vot, ca altfel o sa avem inca un Oprescu si banda lui de hoti abonati la bugetul primariei

Habar n-am cum o sa fie la vot, daca gestul asta o sa conteze catusi de putin, daca o sa-mi injur decizia si cele 20+ ore pierdute intr-o sectie de votare, dar macar simt ca o sa fac ceva mai mult decat un status indignat pe Facebook si eterna scuza cu “votul meu nu o sa schimbe nimic”.vot diferenta

PS: Oare am voie sa fac live-blogging din sectia de votare ? Dar binging ?

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

Comentezi ?