Home / Online / Cateva intrebari de pus pana vine Netflix in Romania

Cateva intrebari de pus pana vine Netflix in Romania

Urla internetul dupa ce “2 surse din IT&C” i-au ciripit lui Alex Goaga de la Wall-Street ca Netflix ar intra in Romania din ianuarie 2016. A treia sursa inca rade de cat de “sigure” sunt primele 2 surse. A patra nu raspunde, e ocupata cu niste torenti.

Intre timp, Netflix nu are nici un anunt oficial. 

Pana cand va ajunge Netflix in mod oficial in Romania, indiferent de anotimp, ar fi cateva curiozitati/intrebari de aflat pana cand americanii ne vor da voie sa ne ia banii de pe card, fara VPN-uri.

Cat ar costa abonamentul lunar ? Cat ar fi dispus sa dea romanul pe abonament ? 

Nu de alta, dar preturile difera de la tara la tara, de la 5 dolari la 15. Se vor adapta la preturile concurentilor sau isi vor impune preturile ?

Ce vor face si cati abonati mai au voyo, seenow, digi play, hbo go, antenaplay, telekom tv, concurentii locali, inca in picioare pe piata de VOD? 

In iulie 2014, seful inca nearestat al Antenelor, Sorin Alexandrescu, declara ca AntenaPlay ar avea 500.000 de abonati platitori. Nu a precizat si numarul marmotelor. Acelasi numar se anunta si la voyo, site cu buget si inventory mult mai mare decat productiile trustului din care face parte.

Ce programe vor fi disponibile pentru romanii platitori cu cardul ? 

Daca vor fi disponibile doar alde “las fierbinti”, cateva seriale si filme mai vechi de Hollywood, poate ca ar fi mai bine sa-ti pastrezi contul de US, daca ai. Acolo sunt prospaturile.

Sa fie viitoarea intrare a Netflix in Romania motivul pentru care “House of Cards” nu mai e in Voyo ? 

Ar putea fi …

Ce se va intampla cu platformele cu filme romanesti de tip CinePub, romfilmpromotion, recent (re)lansate ?

Sau, mai bine zis, se vor putea face contracte pe drepturi de difuzare intre Netflix si producatorii romani de filme, sa nu mai dureze 5 ani, ca in cazul “usturoiului”?

Cati romani isi vor face cont in primul an, in conditiile in care multi sunt obisnuiti deja cu torentii, popcorn time sau site-urile de filme online neinchise de politie? 

Cei de la Netflix cica n-ar fi chiar asa ingrijorati de piraterie, dar inca n-au ajuns in Romania :)

Cat de mult iti cresc sansele “sa marchezi ceva”, daca, in loc de clasica invitatie “hai la mine sa vedem un film, tocmai l-am descarcat”,  inviti o fata cu “hai la mine, am cont pe Netflix. Vedem o comedie, ti-o arat HD …”?

 

Citeste si asta

DolceTV punct ro

Acum cateva zile am primit o invitatie sa testez noul dolcetv.ro si sa-mi dau cu …

Comentezi ?