Home / Diverse / 3 fraze despre romani si Mega Mall-ul neterminat

3 fraze despre romani si Mega Mall-ul neterminat

Citind reportajul asta de pe Mediafax, mi-am dat seama ca spune mai multe despre romani si romanisme decat orice sondaj de opinie, studiu sociologic sau analiza comportamentala in caz de promotii sau pomana (comerciala sau electorala).

Astea sunt cele 3 fraze care mi-au atras atentia:

Cele două intrări principale ale mall-ului sunt încă în curs de amenajare, oamenii fiind nevoiţi să facă slalom printre utilaje, dale, gropi şi promoter-ii care împart pliante pentru diferitele magazine. De asemenea, spaţiile verzi şi faţada nu sunt finalizate.

Zona de mâncare de la ultimul etaj este şi ea în curs de amenajare, dar asta nu îi împiedica pe vizitatori să se oprească la fast food-uri şi să mănânce, în ciuda mirosului de şantier care persistă.

In interiorul centrului, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu muzică dată la volum maxim şi standuri unde se oferă gratuit baloane şi sucuri răcoritoare. Şi aici, zeci de persoane stăteau la cele patru standuri amenajate, pensionarii fiind interesaţi să intre în posesia cât mai multor baloane. Întrebat de ce a luat atât de multe baloane, un bătrân a răspuns: “Duc acasă la nepoţi şi la copiii de la bloc”.

Si poza asta.

mega mall

 

 

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

Comentezi ?