Home / Personal / Licitatii pentru genunchii Andhrei

Licitatii pentru genunchii Andhrei

Chiar daca tematica blogului meu e diferita de subiectul trist de azi, o sa fac o exceptie, pentru Andhra, o fosta membra VIP Romania, care are nevoie de ajutor si sprijin material pentru o noua operatie la genunchi, grav afectati dupa un malpraxis si alte cateva greseli medicale.  

Am aflat de cazul ei de la o prietena comuna, care m-a invitat la eventul care centralizeaza toate informatiile, locul unde se strang deja mesaje, donatii si cateva licitatii interesante (prajituri, carti, rochii, un colier, o sticla de Cabernet rosu, vechi de 12 ani, un audio book Nichita Stanescu).

Preiau si eu mesajul Andhrei, in speranta ca mesajul va ajunge mai departe, catre cei vor sa o ajute cu donatii sau licitatii de obiecte. O sa ma gandesc si eu la ce obiecte pot sa ofer spre licitatie.

 

Sunt o tinara de 28 de ani, careia drumul prin viata i-a fost intrerupt de lipsa de profesionalism a unor doctori.
Acum 3 ani si jumatate am ajuns la ortoped cu o durere muta in genunchiul sting. Dupa un malpraxis si un sir lung de alte erori medicale, genunchii mei sunt naruiti.

Amindoi trebuie operati din nou, in incercarea de a le reda starea de sanatate. In momentul de fata nu mai pot merge, nu ma mai pot ridica singura din pat, nu ma mai pot tine pe picioare. De peste 1 an, traiesc izolata in casa, pt. ca locuiesc la etajul 4, intr-un bloc fara lift, motiv pentru care nu pot face fata sub nici o forma scarilor.

Costul operatiei, impreuna cu toate cheltuielile conexe (investigatii preoperatorii + surub resorbabil + orteza + tratament postoperator) ajunge la peste 3000 de euro, insa mai sunt cheltuile suplimentare, legate de kinetoterapie, infiltratii, transport. Infiltratii trebuie sa fac 6 pt fiecare picior, pretul pentru una singura este putin peste 600 RON.

Suma totala de care am nevoie ca sa fiu bine nu este foarte mare, insa este una pe care nu mi-o pot permite. Traiesc din 1200 RON impreuna cu mama mea. Am deja o rata de aproape 500 RON la banca, pentru ca am facut credit pentru a plati operatiile ce s-au dovedit dezastruoase.

Puteti pune la vinzare orice doriti, puteti promova evenimentul, puteti licita ca sa achizitionati obiectele puse la vinzare.

Pot fi haine, carti, accesorii, obiecte decorative, prajituri, workshop-uri, servicii, orice cu gindul nu gindesc eu acum. Orice va este posibil sa puneti in joc pentru mine.

*Pentru cine are lucruri de pus la vinzare, e necesar sa faceti o poza obiectului/produsului respectiv, pe care sa o postati aici si sa urmariti cine cit ofera. Pentru servicii, evident, e suficient anuntul.

*Va trebui sa stabiliti voi un pret minim, pe care il postati intr-un text descriptiv ce insoteste fotografia/fotografiile postate. Alaturi de pretul minim, va rog sa puneti si data la care se termina licitatia pe care o propuneti. Intervalul in care licitatia e valabila trebuie sa fie de maxim o saptamina.

*Odata ce v-a fost facuta dovada donatiei catre mine, puteti livra lucrul respectiv. Va rog ca intervalul dintre terminarea licitatiei si momentul livrarii sa nu fie prea lung. Cred ca 2-3 saptamini e rezonabil.

Am trasat aceste citeva reguli pentru ca totul sa se desfasoare corect si coerent atit pentru cei care pun in joc lucruri, cit si pentru cei care le cumpara.

Va rog din suflet sa ma ajutati, daca aveti posibilitatea sa o faceti. Tot din suflet va multumesc.

Cu dhrag,
Andhra

Povestea detaliata a genunchilor mei este aici:genunchiiviseaza.wordpress.com

Detaliile contului meu sunt:
Titular Andhra Gafencu
RO51 BRDE 441S V722 9175 4410
BRD Almasul, Sos. Giurgiului 129, sector 4, Bucuresti
Cod SWIFT BRDEROBU
Cod BIC BRDE
Pentru cei care vireaza prin e-banking, unde contul trebuie introdus fara spatii intre cifre:
RO51BRDE441SV72291754410.

 

Link-ul evenimentului de Facebook in care se organizeaza licitatiile este: https://www.facebook.com/events/814330225303933/

Citeste si asta

Concidente si intamplari cu “Ana si copiii”

Ai avut vreodata impresia ca sunt prea multe coincidente in jurul tau ? Ca sunt …

Comentezi ?