Home / Chestii misto gasite pe net / Lectii de engleza la nationala de fotbal under 17

Lectii de engleza la nationala de fotbal under 17

De cand s-a schimbat conducerea la FRF si mai ales de cand am organizat conferinta de marketing sportiv a IAA YP, m-am tot abonat la cateva surse de informatie din domeniul asta, ca sa aflu mai multe detalii despre activitatea unei echipe de fotbal si dincolo de meciurile disputate pe teren.

Astazi am aflat, cu surprindere, ca in cantonamentul nationalei under 17 se organizeaza, in premiera, lectii de engleza special create pentru fotbalisti, pentru ca acestia sa se balbaie si la Eurosport, nu doar pe posturile romanesti sa se poata exprima mai bine, intr-o limba de circulatie internationala.

Cursurile sunt organizate in cantonament, din 2 in 2 zile, timp de aproape 90 de minute.

Injuraturi probabil stiau deja, din filme, asa ca acum mai trebuie doar sa exerseze discursul pentru “balonul de aur’ sau evitarea retrogradarii, in functie de performantele sportive.

Sper sa n-auda si nea Puiu, ca e in stare sa aduca un preot in cantomanent, pentru lectii de religie si antrenamente de pupat icoane si gazon.

Tu da bi da best et gols!

PS: acest articol e un pamflet, mi se pare o idee buna introducerea de lectii de limba engleza in cantonamentele pustilor.

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

Comentezi ?