Site icon AurasMihai.ro

4 idei despre “Hobbitul: batalia celor 5 ostiri”

Cateva idei notate in timpul vizionarii in avanpremiera de saptamana aceasta si dezvoltate mai jos, cu cateva spoilere mici.

  1. Bilbo Baggins e cel mai inutil posesor de gadget magic. Sa ai inelul care te face invizibil, dar sa nu-l folosesti atunci cand te ataca orcii …
  2. Desi se presupune ca e un vrajitor foarte puternic, Gandalf se foloseste mai mult de miscari de ninja decat de combinatii magice de vraji, preferand sa-i altoiasca pe orci cu toiagul, decat sa-i transforme, printr-un hocus-pocus, in pisicute roz.
  3. Daca in al doilea film din serie secventele cu SMAUG s-au lungit pana la limita adormirii in scaunul de cinema, in ultima parte dragonul piroman e rezolvat rapid, in cateva minute, dar abia dupa ce face scrum intreg orasul de pe lac. In lipsa de pompieri, supravietuitorii amana petrecerea si fac o cerere pentru retrocedarea tezaurului dacic de la Moscova pentru o parte din aurul din munte. Conform intelegerii, atat rusii, cat si dwarfii, se fac ca uita de invoiala, dupa ce se vad cu banii in caruta.
  4. Cele 5 ostiri care se lupta pentru gloria eterna si gramada uriasa de aur sunt de fapt vreo 3 si cateva grupulete ajutatoare:

Will you follow Bard? #TheHobbit #OneLastTime

A video posted by The Hobbit Movie (@thehobbitmovie) on

These bats are bred for one purpose… #TheHobbit #OneLastTime

A video posted by The Hobbit Movie (@thehobbitmovie) on

Si gata, ca deja am dat prea multe spoilere. Mergeti sa vedeti “Hobbitul: batalia celor 5 ostiri“, e o super-productie Peter Jackson& company.

Bonus: pentru fanii inraiti, in seara asta se anunta maraton de Hobbit, toate cele 3 filme din trilogie la 30 RON. Rezervari se pot face pe site-ul CinemaCity. Sper sa mai gasiti bilete.

Exit mobile version