Site icon AurasMihai.ro

5 obiecte pe care le luam in vacanta

Hai sa jucam un joc: eu spun primele 5 lucruri sau obiecte pe care le iau cu mine atunci cand imi fac bagajele pentru o mini-vacanta fara de griji, voi completati lista cu alte 5, iar cele mai interesante 6 raspunsuri primesc cate un cadou din partea sponsorului.

Incep eu cu primele 5, puse oarecum intr-o ordine a importantei:

1. Telefonul mobil. Momentan am un Samsung Note3, de care eram foarte multumit, pana sa se sparga ecranul. Mi-am dat seama ca e indeajuns de mare incat sa n-am nevoie de tableta, indeajuns de performant incat sa-mi deschida rapid aplicatiile si cu baterie indeajuns de mare incat sa am nevoie de incarcator abia pe seara. Tot din cauza lui ma gandesc sa renunt la aparatul de fotografiat si la camera video. In plus, imi ofera acces la cea mai importanta inventie din istoria omenirii, dupa roata: internetul (mobil).

2. Portofelul. Sunt atat de obisnuit sa am ambele buzunare ocupate de telefon (in dreapta) si portofel (in stanga), incat ma simt aiurea atunci cand plec la fotbal si n-am buzunare la pantaloni. Ma simt ca Rapid Bucuresti in fata comisiei de licentiere: vulnerabil si fara bani.

3. Cabluri. Nu stiu cum fac, dar mereu reusesc sa ma car cu tot felul de cabluri dupa mine, chiar nu-mi car laptopul sau aparatul foto dupa mine. Am mai mereu prin buzunare un incarcator de telefon, un cablu microUSB, unul microUSB (pentru transfer de poze si incarcare de la bateria mobila) si niste casti micute, care se incapataneaza mereu sa se incolaceasca pe orice apuca, dar mai ales printre chei.

4. Tricouri. Nr de tricouri = nr zile de vacanta + 2, in caz ca sunt programate drumuri lungi si obositoare, mini-meciuri de fotbal, paintball sau alergare prin padure, fugariti de ursi, veverite cu voce groasa sau un trainer care a uitat ca la orele 6-7  incepe sa se intunece afara.

5. Deodorant. Eu le folosesc pe baza de gel de la Mennen Speed Stick, imi place sa cred ca deodorantul facut rondele e mult mai eficient impotriva transpiratiei, dar n-am gasit pana acum nici un cercetator celebru, care sa-mi aprobe ipoteza.

In continuarea punctului 5, trebuie sa anunt ca Mennen Speed Stick a lansat recent o noua categorie de deodorant – cu aplicare roll-on (2 variante – Power of Nature Avalanche si Power of Nature Lightning), si o gama noua tip stick solid si gel– Mennen Speed Stick X5, cu 5 beneficii esentiale: 

(1)   mentine pielea uscata si curata
(2)   lasa pielea sa respire
(3)   confera prospetime
(4)   nu lasa urme albe
(5)   este testat dermatologic

Concurs. Premii: cate 6 kitturi Mennen Speed Stick din colectia clasica, pentru cine continua lista de cate 5 lucruri de luat in vacanta.

Concursul se termina duminica seara,  3 august, la ora 24:00.

Exit mobile version