Site icon AurasMihai.ro

Jos cu praful! Vreau recomandari de purificator de aer.

Sursa poza: http://familyphotosfabric.blogspot.ro/2013/09/pardon-dust.html

Noul apartament in care inca nu m-am mutat inca, pare ca este un magnet de praf, iar eu nu am chef sa stranut in fiecare zi, de acum inainte, mai ales cand ne apuca cheful de plimbat cu aspiratorul, frecat mobila cu Pronto, scuturat lenjerie, dat gauri cu bormasina sau batut covoare.

Si cum internetul e plin de recenzii care mai de care mai “prietenoase”, dar si de o gramada de variante si pareri SEOptimizate, am nevoie de cateva sfaturi de la cineva care a avut aceeasi problema cu “prea mult praf in camera”. 

Eu am ajuns la o lista scurta de patru produse, dar astept si alte pareri/sugestii.

1. PURIFICATOR DE AER SINGER IAC 1000 PRO la 502 RON. Am citit numai de bine despre aparat (retine praf, fum de tigara, polen), dar site-ul pe care l-am gasit nu pare de incredere.

2. Purificator aer Tesy AC 16EHCI, 6 nivele de filtrare a aerului, 52 W la 499 RON pe Emag. Are vreo 3 filtre + ionizator de aer (HEPA cica ar fi cel mai bun filtru anti-praf), dar pare zgomotos si consumat destul de mult curent: 52W fata de 12W al primului de pe lista

3. Miniland Baby – Purificator si Ionizator Nano Baby Pur la 702 pe Emag. Cam scump, recomandat pentru camere cu copii mici (nu e cazul), dar silentios si cu filtre pe care poti sa le schimbi doar la an.

4. Purificator aer Westwood KF-P23A la 320 RON pe DOMO. E top 1 pe categorie (whatever that means), are filtru HEPA si 3 viteze de ventilare. Plus telecomanda, pentru lenesul din mine.

Pareri despre cele patru purificatoare ? Alte sugestii ? Sfaturi din experienta personala ?

PS1: Recomandari de genul “ai auzit de matura?”, “iti recomand o noua inventie pe baza de M.O.P” sau “s-a inventat aspiratorul”, vor fi ignorate. Problema e cu praful din aer, venit de afara sau de pe hol.

PS2: Accept si link-uri de afiliere, si daca ma conving pretul si experienta personala, s-ar putea sa-l cumpar.

Sursa poza

Exit mobile version