Site icon AurasMihai.ro

PSD face campanie în România cu poze din Polonia si Belarus

Cei de la PSD sunt atat de mandri ca sunt romani, incat folosesc imagini din alte tari, pentru campania pentru europarlamentare, impopotonate cu motive traditionale romanesti, ca sa fie ipocrizia completa.

Poza din campanie: Romania, granarul Europei, motiv de mandrie si bogatie.

Poza de pe shutterstock, realizata de un fotograf din Belarus, care mai are si alte poze cu ingineri, medici si floarea soarelui. Pentru partea a doua a campaniei.

Poza din campanie: Romania are cea mai mare crestere economica din Europa, iar in Telorman de fapt, curge lapte si miere.

Poza de pe shutterstock, realizata de un fotograf din Belarus, specializat pe acelasi tip de fotografii.

Astea sunt doar primele exemple, gasite de Flavius Bunoiu si entertrainer.tv.

Eu am mai gasit una, la fel de patriotica. Iata cum arata mandria de a fi roman, de a pune mana pe graul cules de pe ogoarele patriei,

si o poza de pe shutterstock, realizata de o fotografa pe nume Subbotina Anna. 

Cateva intrebari de final:

Sunt curios cum arata afisele de la PDL/PMP.

Update: s-au mai gasit si alte poze luate de pe net, prezentate ca fiind din Romania. Ma mir cum de au nimerit Voronetul si castelul Huniazilor, in restul pozelor din campanie

Poze noi, via Sorin Borodi, cu realizarile PSD in materie de autostrazi. Ocupati cu cifrele, au imprumutat niste poze de pe net, santierul era prea ocupat. Originalul e aici.

Inca una, despre locurile de munca create de guvern. Noii angajati au fost atat de greu de gasit, incat s-a folosit o poza din … Alabama, SUA. 

Exit mobile version