Home / Diverse / PSD face campanie în România cu poze din Polonia si Belarus

PSD face campanie în România cu poze din Polonia si Belarus

Cei de la PSD sunt atat de mandri ca sunt romani, incat folosesc imagini din alte tari, pentru campania pentru europarlamentare, impopotonate cu motive traditionale romanesti, ca sa fie ipocrizia completa.

Poza din campanie: Romania, granarul Europei, motiv de mandrie si bogatie.

PSD-face-campanie-despre-Romania-cu-poze-din-Polinia-si-Belarus

Poza de pe shutterstock, realizata de un fotograf din Belarus, care mai are si alte poze cu ingineri, medici si floarea soarelui. Pentru partea a doua a campaniei.

campanie-psd

Poza din campanie: Romania are cea mai mare crestere economica din Europa, iar in Telorman de fapt, curge lapte si miere.

PSD-campanie-despre-Romania-cu-poze-din-Polinia-si-Belarus

Poza de pe shutterstock, realizata de un fotograf din Belarus, specializat pe acelasi tip de fotografii.

psd-europarlamentare

Astea sunt doar primele exemple, gasite de Flavius Bunoiu si entertrainer.tv.

Eu am mai gasit una, la fel de patriotica. Iata cum arata mandria de a fi roman, de a pune mana pe graul cules de pe ogoarele patriei,

slogan-europarlamentare-2014-psd-4

si o poza de pe shutterstock, realizata de o fotografa pe nume Subbotina Anna. 

afis psd europarlamentare

Cateva intrebari de final:

  • Ce are in plus graul din Belarus fata de cel de pe ogoarele mioritice ? Praf pe camp avem si noi, la fel si nori, o combina functionala puteam sa gasim, in toata tara asta. Sau macar un plug, tras de un magar …
  • Ce au mall-urile noastre, de nu merita sa apara in afise electorale ? Avem atatea, doar in Bucuresti, de ce nu s-a ales unul din ele, de ce a fost nevoie sa folosim poze dintr-un mall din Belarus ? Tradare!
  • Chiar nu se putea gasi un mall din Romania, la care sa aiba actiuni vreun apropiat al PSD, sa facem niste poze in care sa apara o familie care sa mimeze fericirea ?
  • De ce apare un pomelo in poza cu mall-ul ? Daca erau atat mandri de Romania, nu era mai indicat sa apara un smoc de praz, un pepene, o varza, manz, viezure ?
  • De ce a apelat PSD la fotografi straini ? Unde e mandria pentru fotografii romani ?
  • Cum a sunat brief-ul pentru postere ? Ce faci, fa, ai chef de niste postere?

Sunt curios cum arata afisele de la PDL/PMP.

Update: s-au mai gasit si alte poze luate de pe net, prezentate ca fiind din Romania. Ma mir cum de au nimerit Voronetul si castelul Huniazilor, in restul pozelor din campanie

Poze noi, via Sorin Borodi, cu realizarile PSD in materie de autostrazi. Ocupati cu cifrele, au imprumutat niste poze de pe net, santierul era prea ocupat. Originalul e aici.

autostradaInca una, despre locurile de munca create de guvern. Noii angajati au fost atat de greu de gasit, incat s-a folosit o poza din … Alabama, SUA. 

locuri de munca

Citeste si asta

Branduri care sustin prezenta la votul din 26 mai 2019

Pentru ca e o mare diferenta intre a incuraja exercitarea dreptului constitutional de a vota …

36 comentarii

  1. Gandeste-te si altfel..ei mereu sunt pe ultima suta de metri…cum sa poata face asa ceva ?…pozele cu grau necesitau o sesiune foto pe camp vara trecuta….tu crezi ca ei au strategie cu bataie lunga ? atat de lunga …iti spun sigur ca NU, iar modificarile se fac cu cateva zile inainte.
    Azi am fost la o tipografie….si ce sa vezi ? A inceput campania si aia erau disperati sa printeze bannere cu PSD…ce ne spune ?? O lipsa de perspectiva..Acele materiale erau gata in mod normaL de cel putin 2 saptamani :D

    • Sigur PMP-ul a pregatit de mult Campania si a facut imagini complexe cu “Sculam Romania” de la PiMP

      • Poate macar se scoala, daca nu se Desteapta, FA!
        Solutia nu este sa dai cu rahat in altii, solutia e sa elimini rahatii din politica romaneasca care pute a rahat si coruptie.

  2. Hahahahahahaha tare rau aia cu pomelo! La cresterea economica mi-a dat putin cafeaua pe nas ca nu mai vazusem imaginea.
    Bugetul acestei campanii nu va fi niciodata facut public asa ca degeaba il discutați. E o chestie de lipsa. De profesionalism din partea celor de la agentie, de informare din partea celor care au aprobat materialele. Mi se pare ca la cat fierb romanii pe tema politicii ar fi fost de bun simt putina atenție la alegerea imaginilor. Ma indoiesc ca nu s-a gasit UN fotograf roman afiliat sau nu la partidul respectiv. Nu cred ca mai poate cineva accepta “las-o ca merge”. Nu in 2014.

  3. pai daca seful lor si-a luat un titlu de dictor cu “copy paste” la ce sa te astepti la ce din subordinea lui ?
    ei o sa casteige o campanie cu copy paste…care-i problema?

    • Trebuie spus: Sintem mindri ca sintem romani, dar Nu sintem mindri ca printre noi sint Plagiatori, Mincinosi si Hoti.

  4. nu e nicio surpriză, visul lui ponta și bolșevicilor din psd este alipirea țării la estul comunist adică Rusia, Belarus, Koreea de Nord, China

  5. Ironic e ca au cumparat tot din banii nostri pozele astea…

  6. O continuare a imaginilor “romanesti”, de data asta dintr-un spot TV:
    http://i.imgur.com/8W31lG0.jpg

  7. pe lanaga pozele FALSE (la fel ca doctoratul lui Ponta) mai e o problema: PSD incearca sa FURE “calitatea” de roman…joaca electoral pe cartea nationalista, EI si doar EI sunt mandri ca sunt romani (cu ilustratii dinntr-o tara COMUNISTA dar asta e deja detaliu) deci si-au insusit si rolul celor de la PRM (desi au bagat UDMR la guvernare)

  8. marinelo99 are perfecta dreptate: in caietul de sarcini a campaniei dr. Pinocchio a specificat in mod expres `fara poze originale, doar copy-paste de pe shutterstock`.

  9. Nu le iau apararea celor din PSD, dar cred ca afisele electorale sunt facute de o firma care se ocupa de publicitate. Nu de nepotu’ lui Ponta, Dragnea sau baiatul vecinei care se pricepe la calculatoare.
    Daca ar fi sa incriminezi pe cineva, atunci arata cu degetul spre cei care au facut afisele si au luat fotografiile de pe shutterstock.
    In rest, putin imi pasa de campania lor electorala.

  10. sitotusi ce treaba are mandria de a fi roman cu parlamentul european. acolo se discuta problemele europei nu ale romaniei.

  11. Cand toti politicienii isi petrec concediile in strainatate e de asteptat sa promoveze poze din alte tari care le-au placut. Asa se poate vedea si patriotismul de care dau dovada. Bravo PSD da-ti dovada de originalitate

  12. Numai Năstase nu e prea mândru că e român – prin urmare nici de cetățenia lui.

  1. Link-uri PSD face campanie sub sloganul Mandri ca suntem romani cu poze din Belarus si Polonia | Presa Online

  2. Link-uri Mândri că suntem români?

  3. Link-uri PSD, „mândri că suntem români” cu poze din Belarus și Polonia | Reporter Virtual – stiri exclusive | Portal

  4. Link-uri Gafă în campania PSD. “Mândri că suntem români” cu poze din Belarus și Polonia | ExpresMagazin

  5. Link-uri Crossfire – Promovarea alegerilor la ei și la noi

  6. Link-uri Mândri că suntem proşti pr intre randuri | printreranduri.eu

  7. Link-uri Mândri că sunteţi proşti pr intre randuri | printreranduri.eu

  8. Link-uri George Damian – Libertatea de exprimare şi blogurile. Varianta Rusiei

  9. Link-uri Mândri că suntem români - o altă idee | Dan Pandrea

  10. Link-uri Cum să cauți imagini pe net | Simplu

  11. Link-uri Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri? (W18 2014)

  12. Link-uri Articolele săptămânii | Razvan Pascal's Blog

  13. Link-uri Cel mai frumos afis electoral din campania asta

  14. Link-uri Cu cine votam alegeri europarlamentare 25 mai 2014. Buletinul de vot – lista de candidati: partide – mafie, partide mici / noi si candidati independenti pentru Parlamentul European (pol) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentu

  15. Link-uri Cu cine votam alegeri europarlamentare 25 mai 2014. Buletinul de vot – lista de candidati: partide – mafie, partide mici / noi si candidati independenti pentru Parlamentul European (pol) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentu

  16. Link-uri Mândrie și judecată | ARICISM

  17. Link-uri Cu cine votam alegeri europarlamentare 25 mai 2014. Buletinul de vot – lista de candidati: partide – mafie, partide mici / noi si candidati independenti pentru Parlamentul European (pol) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentu

  18. Link-uri PSD face campanie sub sloganul Mandri ca suntem romani cu poze din Belarus si Polonia - MyPostOnline.NET

Comentezi ?