Home / Online / Prosport poate face live-text multimedia, la meciurile importante

Prosport poate face live-text multimedia, la meciurile importante

live text prosportAzi am observat ceva interesant pe Prosport.ro: un fel de live-text de la meciurile din Champions League de aseara, dar cu insertii de tweet-uri (preluate de pe conturi de suporteri sau conturi oficiale de cluburi/ziare de sport), statusuri de Facebook si chiar vine-uri (!!!), pe langa obisnuite update-uri text cu cele mai importante momente din meci (nu prea stiu cine are rabdare sa citeasca atatea randuri de text neformatat). 

Chiar daca, la inceput, nu mi-a placut faptul ca autorul live-textului nu face altceva decat sa comenteze pe baza tweet-urilor sau sa traduca pozele de pe hastag, pe la sfarsit mi-am dat seama ca mi-a placut modul in care au afisat informatiile, pentru ambele meciuri.

E mult mai placut sa parcurgi astfel rezumatul partidelor, avand la indemana atat de mult continut multimedia.

Nici nu mai conteaza atat mult daca e un concept original sau nu, important e ca modul asta de afisare al informatiilor e un mare plus pentru un ziar de sport ramas doar in varianta online. Parca a descoperit internetul.

In plus, inca o veste buna e ca exista cel putin o persoana de la Prosport care stie sa dea sursa, ba chiar mai mult de atat, stie sa foloseasca asa cum trebuie codurile de embed, nu printscreen-ul. Iata ca se pot face si articole 2.0, cu ceva munca si vointa. Intr-o mare aglomeratie de stiri socante si bombe in titlu, articolul asta e ca o gol la vinclu, intre sute de ratari. Cred ca a fost un soc si pentru ei. Ce urmeaza, sa descopere videograficele ?

Parca e altceva cand gasesti ceva coerent si aranjat frumos intr-un articol (chiar daca 80% din continut e facut de altii), nu ?

 

Gata, ne-am entuziasmat destul, urmatoarele meciuri din Champions League sunt abia peste 2 saptamani. Inapoi la dezvaluri socante si non-stiri cu printul cristea si jumatatea lui de plastic.

Citeste si asta

Cluburile de fotbal din Liga1 si aplicatiile mobile

Acum vreo 2 ani aveam in gand sa fac o mini analiza dpdv marketing sportiv …

Comentezi ?