Home / Diverse / Mircea Lucescu a aflat adevaratul motiv din spatele deciziilor din Dosarul Transferurilor

Mircea Lucescu a aflat adevaratul motiv din spatele deciziilor din Dosarul Transferurilor

mircea lucescuIata ce spune nea Mircea la DolceSport, citat de Hotnews:

Este o imagine total negativa in afara (n.r. in strainatate) dupa aceste condamnari. Ce m-a surprins pe mine este ca s-au luat niste decizii pe un cod penal actual, iar greselile care s-au facut s-au facut foarte demult, atunci cand se puteau face o multime de greseli in Romania, pentru ca nu intamplator in acea perioada au aparut foarte multi oameni cu foarte multi bani, in politica, in mediul social… Era o perioada in care te ajuta putin capitalismul romanesc, la suprafata.

Daca ar fi sa-i judecam pe toti ceilalti in functie de ceea ce au facut in perioada aceea, ar insemna ca foarte multi sa platesca cu varf si indesat, ceea ce mi se pare exagerat. Cred ca era de ajuns o amenda foarte, foarte serioasa si nu privare de libertate.

Au fost judecati de doua femei care habar nu au ce inseamna fotbalul. Mai umani au fost procurorii care au cerut pedepse mai mici. Libertatea este cea mai importanta. Nu am vrut sa intervin pana acum, dar nu a existat nici un motiv pentru a ajunge la aceste pedepse. Nu ma simt deloc bine dupa aceste condamnari.

Oamenii aceia au adus si foarte multe beneficii fotbalului romanesc. Imi pare rau ca s-a intamplat asa si imi pare rau pentru familiile lor

Nu stiu care e problema mai mare: ca Mircea Lucescu habar nu are ce inseamna termeni ca inselaciune, frauda sau tranzactie ilegala, sau ca da vina pe doua femei pentru deciziile Curtii de Apel.

Ca regreta vremurile anilor 90, cand se putea face genul asta de tranzactii ilegale pe motiv ca “atunci se puteau face o multime de greseli” sau ca nu se simte deloc bine dupa aceste condamnari, semn ca poate ar trebui niste controale si pe la Corvinul, Dinamo, Rapid, Galata sau, mai rau, Shahtiorul din Donetsk-ul revolutionar.

Eu zic doar atat: sa-l fereasca norocul sa nimereasca pe langa un tramvai condus de o femeie ….

Unii imbatranesc urat.

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

1 comentariu

  1. Corvinul a dat faliment pentru ca maestrul Copos a facut niste artificii si nu le-a platit cota din transferul lui Lobont, portar format la echipa hunedoreana

Comentezi ?