Site icon AurasMihai.ro

Ce mi-as cumpara eu de Black Friday

Indiferent ca Black Friday-ul e precoce de pe 22 (si lungit pe tot week-end-ul) sau e cel traditional, organizat in restul tarilor civilizate si mai putin grabite, de pe 29 noiembrie, eu mi-am cam facut o lista de produse pe care as vrea sa le gasesc la preturi ceva mai mici. Nu vreau sa cumpar orice, doar pentru ca e la reducere, vreau ca cumpar doar ce imi va fi util. 

Nu ma astept sa fie oferte prea mari fata de preturile de acum cateva luni, (poate doar la cele care stau prea mult pe stoc si ocupa degeaba spatiul in depozit), dar sper ca voi avea noroc, timp si site-uri indeajuns de rezistente la avalansa de vizitatori, incat sa gasesc urmatoarele produse din wishlist:

Din pacate,  Xbox One inca nu a ajuns in Romania, asa ca va trebui sa mai astept putin. In rest, daca as vrea sa cumpar filme la oferta, m-as duce pe adevarul shop, carti as cauta pe elefant.ro. La haine n-am un provider preferat, dar FashionDays se lauda ca ar avea mega reduceri, doar pentru membri (inscrierea e gratuita)

Asta mi-as cumpara eu, pe langa wishlist-ul permanent. Tu ce planuri ai ?

Exit mobile version