Home / Diverse / Flow Free – obsesii cu conducte

Flow Free – obsesii cu conducte

flow freePe mine nu m-a prins nebunia cu Angry Birds, nici Candy Crush, nici jocurile alea in care trebuie sa fugi printre vagoane, piramide sau morminte parasite.  In schimb m-a prins rau de tot Flow Free, un joculet simplu de tip puzzle, in care trebuie sa conectezi diferite conducte de aceeasi culoare, intr-un patrat de 5,6,7, sau 8 spatii. 

L-am vazut la cineva in metrou, care se juca lejer, doar ca sa treaca timpul mai repede. A instalat si eu Flow Free pe telefon, iar acum abia astept sa ajung intr-un autobuz sau metrou, ca sa pot trece la nivelul urmator. Deja am ajuns la patrate de 9×9, cu 8 conducte de culori diferite, neuronii mei deja sunt incinsi de atatea posibilitati de drumuri si conducte posibile.  Unele nivele sunt atat de intortocheate incat am impresia ca cei care au facut jocul si traseele sunt campioni la desfacut gheme de ata sau cabluri de casti incurcate.

Jocul asta m-a prins mai mult ca cele obisnuite de tip strategie sau puzzle (am ceva cu fotbal, jewels star, vreo doua cu sudoku, ala cu crocodilul care vrea apa si chiar un mini RTS medieval) iar provocarea e si mai mare daca ma apuc sa fac conducte colorate contra-timp.

In afara de Google Play, o varianta  HTML5 e aici.

Sunt curios, voi ce mai jucati pe telefon, ca sa treaca timpul mai usor? Aveti vreo obsesie pe vreun joc ?

 

 

 

2 comentarii

  1. Ai dreptate, te obsedeaza. Din “cauza” ta, aseara, pe laptop, am dat gata vreo 90 de nivele!!! 30+30+30, din ce in ce mai complicate. Si… i’m lovin’ it! :)

Comentezi ?