Home / Chestii misto gasite pe net / O aplicatie utila de Facebook

O aplicatie utila de Facebook

E plina jucaria lui Zuckerberg de aplicatii cu jocuri, concursuri cu “like&share” sau alergaturi dupa voturi si clasamente. Asa ca, atunci cand apare o aplicatie care iese din tiparul standardizat sau ofera ceva util, ma uit la ea mai ceva ca la o poza fara pisici.

Colgate Romania are o astfel de aplicatie utila, care te ajuta sa descoperi (in 3 pasi simpli) ce tip de sistem de ingrijire dentara ti se potriveste cel mai bine.  Si cu ce vedeta dintre Andreea Berecleanu, Giulia (Anghelescu), Dana Rogoz sau Andreea Ibacka ai putea sa te lupti pentru ultima cutie de Colgate de pe raftul unui magazin, daca tu si vedeta ati sta fiecare la un capat de culoar, intr-o intrecere  pentru “cine ajunge primul la pasta de dinti care poate salva omenirea”. 

Mie mi-a iesit ca as pleca acasa cu Andreea Berecleanu, suntem compatibili de sistem Colgate Total (pasta de dinți Colgate Total, periuța de dinți Colgate 360 si apa de gură Plax Multiprotection).

Nu m-ar deranja sa facem schimb de tactici de periat dintii, sa facem un sincron cu periuta,  sa ne … protejam anti-bacterian cat mai bine.

colgate total andreea berecleanu

E ok, sunt multumit de rezultatul testului. Si de Andreea. Chiar daca as fi preferat-o pe Dana Rogoz, Abramburica are un zambet foarte frumos . Giulia nu prea e genul meu, iar Cabral e prea inalt, solid si-mi stie numarul de telefon.

Revenind la aplicatie, aceasta se gaseste pe pagina de Facebook a Colgate Romania. Pe langa testul de compatibilitate, contine si un tab de inscriere  in promotia prin care poti sa castigi 10.000 de euro daca alegi sa cumperi un produs Colgate, in  perioada 21 februarie – 24 martie 2013.  

Aplicatia are si o varianta pentru tableta, se gaseste la consultantii Colgate din supermarketuri, care te pot ajuta sa te inscrii in promotie, direct din magazin.

In cazul in care ai intrebari legate de igiena orala, medicul stomatolog Raul Paraschivescu sta cu mana pe butonul F5, pregatit cu raspunsuri si sfaturi despre sanatate.

Citeste si asta

Chestii care “prind” la adolescenti

Ma gandeam zilele astea la cat de usor impresionabili sunt adolescentii din zilele astea, la …

Comentezi ?