Home / Evenimente / Cateva detalii legate de albumul “Hoinar prin Piata Matache”

Cateva detalii legate de albumul “Hoinar prin Piata Matache”

Anunt important pentru tara si chitara: cel mai blogger dintre folkisti, domnul profesor Marius Matache isi lanseaza pe data de 11 februarie primul album din cariera, numit “Hoinar prin Piata Matache“.

Desi prin blogosfera circula deja informatii despre concertul de la teatrul Excelsior din Bucuresti, se pare ca au intervenit cateva schimbari de ultima ora, pe partea de design.

Astfel, cei care vor veni sambata 11 februarie la concert vor primi noua coperta 2.0, care reflecta mult mai bine denumirea albumului “Hoinar prin Piata Matache”.

hoinar prin piata matache coperta

Mai trebuie sa stiti ca albumul contine doar 13 piese, asaca va trebuie sa le ascultati pe rand. Nu sunt sigur daca sunt 13 ca sa-i poarte noroc sau atatea au incaput intr-un CD …

Printre colaboratorii Daniel Iancu (voci, block-flute), Ovidiu Mihailescu (chitară), Radu Tudoroiu (percuție), Stefan Craciun (chitara solo), Petre Ciobanu (pian, orchestratii auxiliare – bass, tobe, instrumente de suflat, percutii) si Adrian Stavian (masterizare) se afla si un anume Madalin Giambașu, la chitara, care nu e ruda cu mine, dar sunt sigur ca are mai mult talent la muzica decat as avea eu vreodata. 

De asemenea, bloggerii care au sustinut si au promovat online albumul vor aparea cu tot cu link, pe coperta 2 a albumului, intr-o ordine pe care nu o voi comenta, din motive evidente.

Aveti grija, cerneala are senzor wireless, cine nu scrie dupa eveniment … o sa ramana fara nume, link si influenta.

Hai ca am glumit cu coperta cu Hoinaru.

Coperta adevarata arata asa.

Coperta 1

Bilete se gasesc la casieria teatrului Excelsior (32,40 lei) sau pe bilete.ro, la pretul de  40,41 lei.

Prețul CD-ului este unul promoțional la concertul de lansare. Dacă în mod normal el costa 25 de lei, aici va costa 15 lei.

Fanele sub 25 de ani vor fi rugate sa-si tempereze entuziasmul vizavi de artist, Make e casatorit. Insa m-a rugat pe mine sa am grija de voi, asa ca dati un semn cand ajungeti acolo :P

In incheire, momentul sponsorului si trailerul albumului:

Prietenii albumului: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, ForeverFolk, Blogal Initiative, Salvați Copiii

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Colind pentru prieteni

Asculta mai multe audio diverse

Citeste si asta

Maine incepe Folk Alba 2012

Pentru al doilea an la rand, un week-end din toamna este rezervat pentru cea de a …

Comentezi ?