Site icon AurasMihai.ro

Concurs: curs video de conducere defensiva cu Titi Aur

curs video conducere defensivaCred ca cineva le-a soptit celor de la RCA-Ieftin.ro ca am amanat luatul permisului de conducere pentru 2013, asa mi-au trimis un motiv in plus pentru care ar trebui sa ma apuc mai rapid de pregatirea pentru examen si sa fac trecerea de la biciclist pasionat la sofer incepator.

DVD-ul “Secretele conducerii defensive” contine un video de aproape jumatate de ora in care se discuta despre cateva statistici despre accidentele rutiere din Romania, despre cele mai des intalnite greseli in trafic, despre controlul masinii in derapaj sau rasturnarea la 90 si 180 de grade. 

Sincer sa fiu, aduce putin a film de groaza cu mesaj educativ, menit sa bage putin in sperieti pe cei care se cred viteji la volan si sa indemne la mai multa atentie atunci cand conduci.

Interesante mi s-au parut cateva date si detasarea cu care se vorbeste despre moartea la volan si cauzele ei:

Astea sunt doar cateva informatii care se gasesc in cursul video, cine il doreste trebuie sa participe la concurs. Am 3 DVD-uri de dat ca premii, pentru cine imi povesteste o situatie in care ati fost (voi sau prietenii) aproape de un accident si cum ati/au reusit sa evite dezastrul. 

Deadline inscrieri: vineri, ora 23:58, anunt castigatorii sambata, dupa ora 12.

Poate ar fi util sa stiti ca pe pagina de Facebook a RCA Ieftin se mai dau cateva DVD-uri la concursuri, iar fiecare polita RCA  incheiata pe RCA-Ieftin.ro vine la pachet cu acest curs video. Bafta!

Exit mobile version