Site icon AurasMihai.ro

Glume de pe twitter despre Tibi Scobiola

Anul asta am facut ce am facut si am ramas in fata televizorului, la finala Vocea Romaniei. De data asta n-am avut vreun favorit, ca anul trecut, dar am stat cu binoclul pe Tibi Fesiola, care mi s-a parut antipatic inca de prin calificari.

Pare genul de tip fals si prefacut, care isi face temele ca “dupa manual”, care nu iese in evidenta cu nimic special, dar care are grija “sa se dea bine” pe langa toata lumea.

Genul ala de lipitoare umana fara personalitate, care zambeste fad, fara vreun motiv anume.

Multumesc pe aceasta cale celor nu l-au votat pe individ. Chiar n-aveam chef sa ies prin oras si sa fiu inconjurat de o gramada de strumfi cu fesuri colorate, doar pentru ca e trendi si ca asa “au vazut ei la televizor”

In plus, nu-mi plac oamenii care stau cu fesul in cap si/sau ochelarii de soare intr-o incapere. Ningea cumva in platou? Avea paduchi ? Batea vantul ? Cu hipsteri ?

Inainte de glumele recoltate de pe twitter, poftiti la o poza cu mos Fesiola cu par, fara “acel ceva” fara de care ar fi fost doar un cantacios de coveruri prin cluburi si emisiuni TV obscure.

Noroc cu fesul.

Si acum, sa fie FESelieeee!

Si preferatele mele (da, sunt subiectiv) :
  • @MarianHurducas: – Dom’ doctor, e grav? – La prima vedere, dupa fes, ai scobiolă.
  • @aurasmihai Tibi Scobiola a anuntat ca va face contestatie. Se pare ca mai are cateva mii de voturi intr-un fes #vocearomaniei

Multumesc Vlad Dulea pentru ajutor :)

Exit mobile version