Site icon AurasMihai.ro

Ce glume poti sa faci intr-o videoconferinta ?

Sa zicem ca esti intr-o videoconferinta plictisitoare si vrei mai destinzi putin atmosfera cu cateva glumite. Uite ce idei mi-au trecut mie prin cap, ca sa sa razi putin de reactiile colegilor.

Momentul sponsorului:

Cam astea au fost ideile mele legate de video-conferinte, pe care am apucat sa le spun pe scurt la lansarea primului serviciu de videoconferinte bazate pe infrastructura tip cloud, unde am fost invitat sa particip virtual, de acasa, prin intermediul aplicatiei dezvoltate de compania Televoice Grup/Evolio, in parteneriat cu leaderul mondial in solutii de videoconferinta, Polycom INC, in urma unei investitii de 500.000 Euro.

Serviciu accesibil de pe tableta, smartphone, PC, notebook, calitate HD a imaginii, comunicatii securizate, maxim 60 de participanti simultan, mesagerie instant si “content sharing”.

Preturile pentru utilizarea sistemului pornesc de la 15 Euro/luna pentru tablete & smartphone si ajung pana la 45 Euro/luna pentru terminalele de videoconferinta HD iar mai multe detalii se gasesc pe www.evolio.ro

Pam-pam.

Exit mobile version