Home / Evenimente / Concurs: 2 bilete la concertul The Cranberries din 11 octombrie

Concurs: 2 bilete la concertul The Cranberries din 11 octombrie

Prin puterea investita in mine de Groupon Romania, va anunt in ne-exclusivitate ca puteti castiga 2 bilete (single) la concertul “The Cranberries” din 11 octombrie, care va avea loc la Romexpo, de la 20:00.

Cine vrea sa-mi multumeasca pentru bilete trebuie sa raspunda la intrebarea concursului: ce îți place să faci cel mai mult în timpul liber petrecut în București? 

Juriul format din directorul muzical al blogului, cei 2 DJ care pun melodii pe facebook si vocalul trupei vor alege cele mai haioase comentarii. Se vor lua in considerare comentariile mai lungi de 2 randuri, numarul de secunde in care se rade per comentariu, iar comentatorii obisnuiti ai blogului vor avea prioritate.

Deadine inscrieri: vineri 21 septembrie.

Pentru cei care vor sa fie siguri ca au bilete din timp, pentru cei care nu vor castiga la concursul asta sau pentru cei care nu vor sa astepte pana vineri  ca sa afle daca au sau nu bilete la concert, Groupon are o oferta cu bilete la 85 RON.

In mod normal, biletele fara reducerea Groupon costa 160 sau 220 RON pe eventim.

In incheiere, va las cu melodia mea preferata de la The Cranberries.

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …

16 comentarii

  1. În timpul liber, în acest minunat oraş, îmi place să explorez parcurile, străzile cu minunatele case vechi şi să mă plimb cu bicicleta, dar asta cred că ştiai deja! :D

  2. In timpul meu liber (daca mai am asa ceva-pentru ca de 5 luni am un bebe) imi place(sau imi placea) sa merg la opera, la teatru – imi place foarte mult atmosfera de acolo.
    Mai mergeam si prin club, dar acum s-a cam terminat…:)
    Insa acum imi doresc foarte mult sa ajung la concertul trupei mele favorite- The Cranberries, pentru asta cu siguranta se gaseste timp.

  3. Dragostea de oras trece prin stomac, ca toate felurile de dragoste. Asa ca imi place sa descopar locuri cu mancare interesanta, aromata si gustoasa sau unde se ascund cafele minunate. Daca se combina cu o muzica buna, o proiectie faina sau oameni interesanti e si mai bine.

  4. oprescu theodor

    sa beau o cafea buna in centrul vechi al Bucurestiului, iar cu ochii mintii sa ma transpun in atmosfera orasului de altadata

  5. :)) F tare articolul vostru! Imi place mult sa descopar oameni ca voi in Bucuresti si nu numai! Simpli, directi si amuzanti prin onestitatea lor directa! :)) Aveti un like si o vizita zilnica din partea mea! Bucurestiul ma incanta mai mult noaptea cand ma plimb pe stradutele lui intunecate si descopar arta stradala! Bucurestiul ziua ma incanta cu, ce-mi vine in minte acum, bacaniile lui! :)) Multumesc pt. zambetul si descretirea fruntii si a mintii oferita! ;)

  6. imi place sa haladuiesc pe strazile laturalnice si sa beau o cafea la o terasa.

  7. N-am mult timp liber pentru ca ma ocup cu oase, stomace si creiere si alte bazaconii intrucat studiez medicina cu silinta si ardoare. Dar cand ies afara din casa dupa 8 zile de stat cu nasu’n carti, brace yourself, Bucharest ca vin. Nu voi face zgomot, nu-mi vei simti prezenta pentru ca sunt doar o fantoma a strazii care face parte din tine.
    De obicei ma gasesti pe bulevardele aglomerate cand iese populatia de la serviciu si din cand in cand ma opresc pe scarile teatrului national(pardon! ne-am mutat la Muzeul de Istorie de cand cu protestele intru sanatea si virtutea patriei. )
    Holbatul la oamenii muncii unii cu cravate si deux-piece-uri, altii cu mainile transpirate de caratul sacoselor grele de la supermarket, altii lafaindu-se in masini elegante, toti oamenii astia incruntati sau fericiti, cu micile lor probleme, oamenii obisnuiti ma inspira si incep sa scriu. Am inceput un roman. Uneori desenez cladirea CEC-ului, alteori stau cu o carte buna in brate langa statuia purcelului anorexic din fata muzeului. Cand incep sa ma simt ca o pisica obeza de atata inactivitate imi sun gasca si incepem o tura de headbanging. E treaba la care ne pricepem cel mai bine, cand nu stim ce vrem de la viata punem heavy metal si dam din cap intr-un club de profil.
    Nu-mi place viata boema de centru vechi, nu-mi place statul molcom in cafenele prefer strada. Eu si el ne plimbam des la 3-4 dimineata, cand e pustiu si poti sa alergi fara probleme pe mijlocul soselei pentru ca stii sigur ca nu te va calca nimeni. Si daca e vara si ploua e perfect.
    Mi-am fragmentat sufletul si am lipit parti din el pe fiecare cladire veche din Bucuresti. Asa stiu ca sunt acasa. Iubesc Orasul, cu toata mizeria de pe strazile lui, cu tot traficul infernal de suprafata, cu toata populatia lui pestrita si cu toate crimele in masa. Iubesc Orasul pentru ca arterele lui sunt si arterele mele si atata timp cat arterele lui functioneaza functionez si eu.

  8. Nu locuiesc în București, încă. Voi locui de săptămâna viitoare încolo. Dar ultima dată când am fost în capitală, am petrecut o zi întreagă mergând pe străzi, apoi stând pe o bancă în Parcul Cișmigiu.. am stat mai mult în parc, ce-i adevărat, pentru că am fost atât de prost inspirată, încât m-am încălțat cu niște sandale care mi-au făcut bășici în talpă… :D
    Prietena care mă însoțea mi-a suportat mie lucrul ăsta, iar eu i-am suportat faptul că, în căutarea unei librării anume, oprea doar băieți ”arătoși” pentru a le cere indicații.. Ironic, singurul care ne-a ajutat, într-un final, a fost un băiat ciudat și pletos :D
    Cred că astfel o să-mi petrec timpul liber și când o să locuiesc în București: o să merg pe străzi(fără sandale, promit!); o să stau pe o bancă în parc, mai făcând câte o cruce la vederea vreunei ”minunății”, cum am mai văzut în ziua aia, și o să-i mai demonstrez prietenei mele că prejudecățile nu-s bune.
    :)

  9. Imi place s-o ard “extrem”. Adică ori la o extremă, ori la alta. :)
    Ori citesc pe un ponton părăsit de pe Dâmboviţa, ori într-un tramvai zgomotos.
    Ori savurez un concert acustic într-un „beci” ori mă zbengui pe drum’n’bass la Arene. Ori mă înghesui într-o sufragerie sau într-o cameră cu pereţi de cărămidă pentru o piesă de teatru, ori mă lăfăi pe canapelele unei cafenele pentru o astfel de reprezentaţie.
    Ori văd un film într-un mall aglomerat, ori într-un cinema privat, cu atmosferă intimă. Ori umblu pe jos prin centrul plin de viaţă, ori merg cu metroul, prin porţiunile de la suprafaţă, admirând periferia prăfuită, înspre fostul IMGB.
    Ori circul pe bulevardele largi, pline de reclame sclipitoare şi magazine scumpe, ori urc pe strada Xenofon – strada îngustă de scări, desprinsă parcă dintr-o favela din Brazilia
    Şi nu în ultimul rând, ori răspund prompt când vine vorba de un concurs, ori în ultimul moment, ca acum.

  10. Salut! Cand anuntati castigatorii?

  11. Castigatoarele sunt : Laura Djeska si RoxanaB

  12. Today’s lesson: never underestimate your enemies, even if their literary talent seems futile.

  13. Pai mi-am dat seama ca asta este o conditie care cantareste destul de mult, dar nu mi-am imaginat ca este esentiala. Mea culpa! Za best si sa va distrati la concert!

  14. Iuhuu ce bucurie!!!Multumesc!

Comentezi ?