Home / Fun / Unboxing pepene

Unboxing pepene

Astazi Ieri am primit in teste cel mai nou produs din gama “Pepene rosu”, care face parte din portofoliul “Taraba de la coltz Interactive”, unic reprezentat in social media de la coltul blocului a SC Bostana Impex SRL.

Multa lume din online stie de pasiunea mea pentru inghetata (#oinghetatainfiecarezi) si pepene rosu, asa ca am acceptat din prima aceasta propunere inedita.  

Iata primul unboxing de pepene din social media romaneasca. Sper sa fie un experiment reusit si sper ca si altii sa-mi urmeze exemplu. Pepenele rosu este un produs destul de interesant, mai ales in perioada de vara.

PS: Am avut un singur pepene, asa ca am filmat din prima, fara duble. Sper ca a iesit bine si ca veti rupe si rafturile de pepeni.

Multumesc Taraba de la coltz Interactive si Bostana Impex SRL pentru invitatie si pepenele rosu. Astept si campania de toamna la gososari, castraveti si porumb fiert.

 

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

13 comentarii

  1. A se observa cu cata dibacie face Auras acest unboxing. Eu cred ca nu e prima incercare.

  2. :)) Presupun ca-ti place si puiul prajit si Fanta Madness.

  3. The good, the bad, specs – ceva? :D

  4. Nigger stereotypes.

  5. După acest episod ai tras repede unboxing cutia de lapte şi doza de bere? Implicit urmează unboxing Imodium!

  6. Cam tarziu unboxing-ul, modelul de anu acesta a aparut pe la piata mai bine de o luna.

Comentezi ?