Site icon AurasMihai.ro

Concursuri si premii pentru fanii “Game of Thrones”

Scurt si la obiect: am cateva chestii de anuntat, in atentia fanilor serialului (si ai boardgame-ului) meu favorit “Game of Thrones”.

1. Editura Nemira are un concurs pentru bloggeri in perioada  3 – 21 Mai. Concursul este indeajuns de complex si solicitant incat sa  inlature concursomanii si sa ii premieze doar pe cei care sunt cu adevarat pasionati de GOT. Me gusta!

Premiul pentru primul clasat (in functie de punctajul obtinut) va consta in colectia “Saga Cantec de Gheata si Foc“, urmatorii 10 bloggeri din clasament vor primi cartea “Urzeala Tronurilor” + voucher de reducere de 45%, iar restul participantilor vor primi reduceri semnificative la cartile publicate de editura Nemira.

2. Pentru cine nu-i blogger (asta e, are si bloggingul niste avantaje), sunt si alte concursuri secundare pe pagina  de facebook “Urzeala”, pe twitter la @gheatasifoc si quiz-uri  pe siteul Westeros.ro

3. Pot sa dau un premiu: cartea Cantec de Gheata si Foc – Urzeala Tronurilor pentru cine-mi spune in comentarii … care e personajul favorit din serial/carte si mai ales, de ce. Cel mai haios raspuns castiga. Deadline: duminica luni seara.

4. Exista un cod de reducere de 50% pentru toate cartile de pe www.nemira.ro, valabil 30 de zile incepand cu data de 3 Mai. Codul poate fi folosit de toti cititorii blogului meu, indiferent de numarul de carti din comanda. Codul voucherului este: SAFSGHKK8787 . Daca nici asta nu e super reducere …

Prepare yourself, the “Game of Thrones” books are coming!

Exit mobile version