Site icon AurasMihai.ro

Sondaj: Care e formula chimica pentru aghiazma ?

Conform Bisericii Ortodoxe Romane, aghiasma e “apa sfintita prin slujba bisericeasca, care se face cind preotul cheama asupra ei puterea Duhului Sfint, pentru ca ea sa aiba puterea de a sfinti viata oamenilor si a naturii inconjuratoare, pentru ca ele sa capete binecuvintarea Domnului (Fac. 10, 15)”.

Conform domnului profesor si chimist Marius Matache, agiasma este “apa cu adaos de busuioc si argint in urme (o concentratie egala cu solubilitatea acestuia in apa)”, mai exact H20 + busuioc, un element chimic pentru care inca nu se stie formula chimica, dar se lucreaza in continuare in laboratoarele naturistilor. Unii cercetatori kulturhausici afirma ca formula busuiocului ar fi Busu2O + Ag…

Conform Aurasului, aghiasma e apa stransa intr-un ceaun, in jurul caruia niste popi joaca hora in slow motion, mormaind niste melodii care erau la moda in anii 100 dupa Hristos. Aceasta apa este apoi folosita ca motiv de vizita pre-anuntata in fiecare an, in cadrul careia popii profita de creduli, ii stropesc cu apa prin casa si le iau banii de tigari/cola/bere/paine pe doua zile.

Intreband pe twitter, am primit mai multe variante, printre care: H20+, H20++, Amin 20,†H2O, H2GOD, H2DUH si esenta de ler. Pana vine popa cu boboteaza pe la fiecare, hai sa stabilim prin vot care e formula corecta!

Accept si alte variante si completari.


Care e formula chimica pt aghiasma?

Exit mobile version