Site icon AurasMihai.ro

Vreau sa invat sa gatesc. Dati-mi retete!

Vine o vreme in viata fiecarui barbat in care trebuie el trebuie sa stie sa cum se foloseste o masina de spalat, cuptorul cu microunde, sa calce rufe, sa-si cumpere un smartphone sau sa desfaca un sutien cu o singura mana. Cum eu am trecut deja de nivelul asta, simt ca trebuie sa trec la urmatoare etapa. Si partea cea mai gustoasa, unde ma tot joc de cateva saptamani, la nivelul de incepator cu cratita si aragaz.

Momentan stiu sa fac cateva chestii usoare (niste salate, paste, cea mai buna omleta din bloc si am centura cu sos de ketchup la facut gratare (chiar si noaptea, prietenii stiu de ce :P)), fara sa dau foc la bucatarie si, cel mai important, ceva comestibil, care arata acceptabil in farfurie.

Saptamana asta o sa fie una plina de tot felul de experimente personale , asa ca mi-am zis ca daca tot sunt in concediu, sa-mi caut niste mici Ratattouille printre cititorii de blog, care sa-mi recomande cateva retete culinare usoare, pentru incepatori.

Va rog sa nu-mi dati retete extraterestre tip gugustiuc pane in sos de peste sau cine stie ce specialitati frantuzesti pe care o sa-mi fie greu si sa le pronunt cum trebuie. Sa mergem pe retete usoare, ca pentru blonde (siblondelegatesc) si c-listeri (unde C vine de la cratita). A, da! Fara retete cu carne de berbec/oaie sau capra :)

Asadar, azi aveti de ales: ori imi dati retete pentru incepatori si incerc singur sa vad ce si daca-mi iese, poate pun si poze pe blog, cu tot fazele haioase care o sa apara… ori o “terorizez” pe mama cand ajung acasa.

Hai cu recomandari, e prima oara cand va cer sa ma bombardati cu link-uri :)

PS: Promit ca-mi iau boneta daca se strang mai mult de 10 comentarii :))

Exit mobile version