Home / Evenimente / Ma declar fan Nicu Alifantis si Semineu Band

Ma declar fan Nicu Alifantis si Semineu Band

“12 microfoane, 8 monitoare, 28 canale ocupate in mixer, 5 chitari doar pentru Nicu Alifantis”,  asta a fost arsenalul ultimei reprezentatii de la Festivalul de Folk “Ziua de maine” de la Alba Iulia.

La asta se adauga si componentii Semineu Band, adica Mihai Nenita (vrajitorul cu vioara albastra), Adrian Flautistu (ironic: canta la contrabas), Marcel Moldovan (tobosar mic si rapid), Berti Barbera (la o multime de instrumente de percutie, dar cel care mi-a atras atentia a fost rainstick-ul, un fel de bat cu sunete tip “curge apa de parau”), Virgil Iantu (miliardar la vioara si voce) si inca doi vocalisti ale caror nume nu le-am retinut. Unu’ mic si altu’ inalt :))

Sa zic ca am ramas fara cuvinte, as fi cliseic. Vocea lui Alifantis pe background-ul sonor al orchestrei Semineu Band m-a lasat mut de admiratie. Sau cum zice Make, fara respiratie.

Nu pun nici un video, pentru ca Nicu Alifantis si Semineu Band trebuie vazuti live!

Poze se gasesc pe la Ovi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-am pacalit, am facut un video cu ultimele linute de baterie. E doar o mica parte din spectacolul ABSOLUT FANTASTIC de o ora jumatate. (video-ul inca se proceseaza)

Organizator: Consiliul Județean Alba. Parteneri Muzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia,Casa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

Citeste si asta

Schimbarea garzii de la cetatea Alba Iulia

Cum anul trecut am ratat evenimentul din cetate, de la ora 12 fix, de data …