Home / Miss Twitter / 7 pentru #MissTwitter

7 pentru #MissTwitter

A fost Semifinala, au fost cateva intrebari, a urmat Finala, si acum, in urma votului mixt juriu-vizitatorii care au votat, avem cele 7 fete care intra in etapa finala pentru MissTwitter.

Inainte sa scriu numele celor 7 fete, sa dezvalui si una dintre surprize/noutati:

Pentru a evita alte discutii (n-am inteles de ce au fost atat de aprinse)  despre modul de votare si mecanisme de promovare, MissTwitter se va alege doar de catre cei 7 membri ai juriului. Adica ArhiAlex NegreaAndrei CrivatHoinaru, Claus (Aiurea), Andrei Cismaru si eu. A fost vot la liber, vot mixt, acum e vot inchis.

Aplauze pentru :

@Special_Koko , @KirstDayy, @LaviniaBiberi, @Kidha, @Anca_N, @OanaVio si @Miruna_Sfia

Juriul se retrage pentru deliberari, reveniti si luni, pe la pranz, pentru a afla cine a castigat titlul de MissTwitter !

Multumesc frumos tuturor participantelor si celor care au votat. Sper ca a fost cel putin interesant si fun.

Tot luni se va afla si MisterTwitter, si alte cateva surprize :)

PS : Un articol marca @DanielaPetrescu, pe care am invitat-o sa raspunda in stilul ei deja ultra-mega-hiper cunoscut la intrebarile noastre

Premii :

Premiu 1 : Un Day Pass in valoare de 35 de euro oferit de Body Art Wellness Club, cu care castigatorul poate beneficia de acces valabil 24 de ore, cu acces la sala incluzand toate clasele cat si la piscina, jacuzzi si saune.

Premiu 2: Cod de discount in valoare de 280 de lei oferit de www.xtensii.ro, magazinul cu cea mai variata gama de extensii de par naturale si accesorii.

Premiul 3: Manly.ro – revista online dedicată exclusiv bărbaţilor, acceptă că viaţa acestora ar fi lipsită de acel je ne sais quoi dacă n-ar exista femeile. Aşa că hotărăşte să premieze primele trei domniţe din clasament cu produse cosmetice, plus nişte premii surpriză. Vă urăm spor la admirat şi la votat!

Premiul4: Orhideea SPA – oferă, de asemenea, un premiu ce constă într-o zi de răsfăţ: acces la Tepidarium, Auditorium şi la Aria de Relaxare şi, în plus, la alegere, una dintre următoarele terapii: masaj de relaxare, masaj indian al scalpului şi feţei, Aroma Feet Ritual sau Hot Stone Back Massage.

Citeste si asta

#MissTwitter – raspunsuri la intrebarile juriului

Cum ziceam si in articolul cu semifinalele MissTwitter, o sa incep sa public pe blog …

3 comentarii

  1. super, deci totul e pe azi…. oare cine oare cine?

  2. e aproape marti :)

  3. Rabdare, scorul e foarte strans

Comentezi ?