Site icon AurasMihai.ro

Evenimente: 2 au fost, 2 urmeaza

Saptamana asta s-au intamplat doua evenimente despre care as fi vrut sa scriu mai multe, dar nu am avut timp, asa ca le comasez intr-un articol, in care mai bag si doua chestii de bifat saptamana viitoare :

Primul, aniversarea a 1 an de blogdeturism.ro, proiectul Corinei Georgescu. Ocazie cu care am descoperit si  Atelierul Wagner si multe portelanuri :D. Si ca, chiar daca oamenii care au bloguri de turism pot incapea usor intr-o camera, nu se simte aceea invidie pe care am intalnit-o in piata de training, la evenimente unde participa concurenta. Inca un motiv pentru care imi place tot mai mult zona de turism online, multumesc Corina :)

Al doilea, concertul Electric Fence din Tago Mago de sambata seara. Cu Anne-Marie pe post de PR de trupa de pop-rock si guest-star Toma Nicolau, in calitate de fotbalist, cantaret, viitor chitarist, poet, critic de film,  (sa ma opreasca cineva), capitan Echipa Bloggerilor, nebarbierit si blogger care scrie bine. Trupa suna mult mai bine live decat ascultasem eu inainte pe MySpace (am facut research, da ?) iar melodiile sunt chiar misto (mai ales aia cu fluieratul si balada :D)

La capitolul “unde sunt saptamana viitoare, sa ne si cunoastem”, inca doua :

Marti 7 decembrie 2010, de la 21:00, renumitul cantautor de muzica folk  si hazliu pe twitter Maaaaaaaarius Matache concerteaza in Club Mojo. Sala Palatului nu a putut si contractata, fiind ocupata cu ler si shubap-shubap-uri. Dar Make face show de fiecare data, asa ca merita fiecare link, rt, aplauza si bere :D

Miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00 la Kristal Glam Club (Soseaua Pipera, nr. 48) la Secret Party. Pentru ca n-am fost la o lansare a unei masini (ma rog, dacie) si pentru ca mi-a placut conceptul prin care s-au dat invitatiile.

Si poate saptamana asta ninge frumos si prin Bucuresti, daca tot vine Mos Nicolae …

Exit mobile version