Home / Diverse / Sa mai zica cineva ca Tariceanu nu sustine fotografii amatori

Sa mai zica cineva ca Tariceanu nu sustine fotografii amatori

O fi el mare mincinos si mare luptator pentru apararea hotilor din parlament, dar macar un singur lucru nu i se poate reprosa: cand vede un lucru frumos, scoate banii si-i trimite, in plic, ca la oricare din cele 5-6 nunti din portofoliu. 

Conform procurorilor, via Stirile ProTV, nea Tari zis si “biletel”, al doilea om in stat la coada la permise, marioneta lui Dragnea, prestigiosul din Parlament, a avut atat de mare incredere in calitatile de fotograf ale unui samsar profesionist, incat a cumparat fotografiile unei limuzine de lux + tichie de margaritar, pentru doar 14.500 de euro. 

Ce shuttterstock, ce dreamstime, tot pozele trimise pe mail sunt cele mai bune materiale de business. 

Felicitari fotografului pentru talent, putere de convingere si focus pe rezultate. Stia el Ion Tiriac de ce prefera hotii in loc de prosti: prostii pierd banii mai usor, hotii sunt ocupati sa-i faca. 

Procesul este acum, dupa ani buni, pe masa de lucru a judecatorilor de la Judecatoria Sectorului 6. Tariceanu spera sa ibtina recuperarea pagubei, dar autoritatile nu au reusit inca sa dea de inculpat, astfel ca sansele sale de a-si reprimi banii sunt aproape nule, mai ales ca individul cu pricina nu are nimic pe numele sau.

 

Comentezi ?