Home / Filme / Proiecție de filme „La moara cu noroc” și „Orizont” la Cinema Muzeul Țăranului

Proiecție de filme „La moara cu noroc” și „Orizont” la Cinema Muzeul Țăranului

Vesti bune pentru fanii lui Ioan Slavici, cinefilii patrioti si cei care n-au dat sau n-au luat bacul la limba si literatura romana:

Bucureștenii sunt așteptați luni 1 Februarie, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Țăranului – Studio Horia Bernea la o proiecție eveniment cu cele două lungmetraje adaptate după nuvela lui Ioan Slavici, “Moara cu noroc”.
Este vorba despre pelicula “La moara cu noroc” în regia lui Victor Iliu, dar și cel mai nou film regizat de Marian Crișan ,“Orizont”.
Evenimentul, organizat de ROVA FILM cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Arhivei Naționale de Filme dar și al Muzelui Țăranului Român, se va desfășura în prezența actorilor Ioana Bulcă și Constantin Codrescu (protagoniștii ecranizării din 1955) și Rodica Lazăr și András Hatházi (actorii din “Orizont”), dar și a regizorului Marian Crișan.

Intrarea la cele două proiecții este liberă, în limita locurilor disponibile.
Proiectie_speciala_1feb
Primul film e atat de vechi incat nu are trailer, pentru ca in 1955 nu era chiar atat de greu sa convingi lumea sa vina sa se uite la poze miscatoare, dar e pe youtube, integral.

Filmul “Orizont” apare in cinematografe din 12 Februarie. Asta-i trailerul adaptarii din 2016

Citeste si asta

Proces verbal de constatare pentru “Pozitia Copilului”

Domnule/doamna cititor/cititoare de aurasmihai.ro, Subsemnatul Auras Mihai Geambasu, posesor al blogului www.aurasmihai.ro, inregistrat si hostat …

Comentezi ?