Home / Diverse / Model cerere demisie pentru Victor Ponta

Model cerere demisie pentru Victor Ponta

Pentru ca ii place atat de mult sa dea copy-paste la documente importante pentru cariera, hai sa-l ajutam pe Victor Ponta sa copieze ultimul document important din viata sa politica.

D E M I S I E

Domnule Presedinte,
Subsemnatul Victor Viorel Ponta, salariat la Guvernul Romaniei, în functia de prim-ministru, domiciliat in __________________, CNP ________
va rog sa luati act de demisia mea, urmând sa încetez activitatea la data de 07.06.2015.

Mentionez ca voi demisiona si din functiile de presedinte PSD, deputat de Gorj, doctor in drept, urmand ca justitia sa decida daca sunt sau nu plagiator, mincinos, falsificator, infractor mai ales, un policitian corupt.

Data _______________ Semnatura __________________

 

Daca nu-i place modelul 1 (download fisierul .docx sau pdf), poate printa modelul 2, e mai clasic (download fisierul docx sau pdf).

DEMISIE

DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatul Victor Viorel Ponta domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. seria _____ nr. __________, eliberat de ___________ la data de ___________, CNP ______________, avand functia de prim ministru la Guvernul Romaniei, in temeiul art. 81 alin.8 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va aduc la cunostinta ca doresc incetarea contractului meu de munca incepand cu data de 07.06.2015

Va multumesc .

Data __________ Semnatura ___________

Update: s-a facut si un eveniment pe Facebook. Punem pariu ca atinge 2000 pana diseara?

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …

Comentezi ?