Home / Evenimente / 2 despre Nefiresc si “de-a v-ați ascunselea în IKEA”

2 despre Nefiresc si “de-a v-ați ascunselea în IKEA”

Niste glumeti de la o asociatia/organizatie/grupa mare numita Nefiresc s-au gandit ca ar fi misto/cool/histerish sa copieze inca o idee din afara si sa se duca in IKEA sa se joace “De-a v-ați ascunselea în IKEA’ printre produsele de acolo, pentru ca unora li se pare fun sa invadezi si sa schimbi regulile si organizarea interna a unei companii private.

Fiind niste persoane foarte organizate, cu experienta de evenimente de tipul plimbarii in chiloti prin RATB, nefirestii se pare ca au si plan de backup, chiar si dupa ce actiunea a fost refuzata, in mod elegant, de catre reprezentatii IKEA, din motive ce tin de ordine interioara si siguranta.

Prima solutie: think big! Daca nu te lasa intr-un singur magazin, du-te in mall! O amenda colectiva nu strica niciodata.

ikea 1

Ramane de vazut daca il vor mai face in mall, in alta “locatie alternativa”, sau se vor concentra pe locuri si jocuri care se pot organiza si fara sa-i deranjeze pe altii.  O solutie ar fi parcul Tineretului, unde se strang deja membri pentru un “capture the flag” de 100 de persoane. Abia aici ar putea fi implicate branduri si s-ar putea organiza ceva legal, daca fac rost de autorizatie de organizare eveniment in spatiu public.

La naiba, ce complicat e sa fii adult si sa vrei sa faci chestii de pe vremea copilariei, nu ?

Revenind la IKEA, am doua glumite despre situatie:

In loc de comunicat de presa, IKEA ii cumintea pe toti daca ar fi spus ceva de genul: “avem camere de securitate peste tot, cine strica dulapuri, paturi sau decoratiuni, le plateste dublu. hai, veniti, avem bodiguarzi si bonuri fiscale pentru toata lumea”

In loc de IKEA, aproape glumetii aia ar putea sa incerce sa joace “v-ați ascunselea” in Parlament. E destul loc acolo pentru toata lumea. Cine-l gaseste pe SOVA primeste bonus, mir si imunitate!

 

Comentezi ?