Home / Tutoriale / Lightshot: o recomandare de soft/extensie de screenshot

Lightshot: o recomandare de soft/extensie de screenshot

Cu ocazia anuntului ca pluginul de Chrome pe care il aveam instalat, Awesome Screenshots, isi-cam-face-de-cap-cu-datele-noastre-asa-ca-l-am-dezinstalat, va prezint LighShot, un softulet foarte usor de folosit, care este surprinzator de util pentru cei 2 mega ai kitului de instalare.

Exista si variante de extensii pentru Firefox, IE sau Opera sau Chrome, dar recomandarea mea e sa-l instalati ca soft, sa-l puteti folosi oriunde, nu doar in browser.

Corporatistii si oamenii de agentii il vor iubi la nebunie. Si Victor Viorel Copy-Ponta.

Ce stie sa faca? 

De indata ce e instalat (Mac sau Windows), apesi pe tasta “PrtScrn”, se intuneca ecranul ai optiunea de alege zona de ecran pe care sa o salvezi. In dreapta regiunii apar cateva optiuni de modificare a imaginii, similare cu cele din Paint (inserare de Pen, Linie, dreptunghi, text).

lighshot

 

Dar stai, asta nu e tot! Mai are cateva optiuni, special pentru voi! Gratuit! Instaleaza acum!

LightShot stie mai faca si salvare de imagine in clipboard (sa poti sa dai copy-ponta in word sau PowerPoint), sa printeze doar regiunea dorita, sa salveze ca jpg, sau sa o urce online, pe imgurl, sa caute imagini similare pe google sau sa o uploadeze intr-un status de Twitter, Facebook, Pinterest sau Vkontacte (pentru corporatistii rusi si ucrainieni).

Cam atat. Spor la prinscreen-uri.

Citeste si asta

Farafum.com: locuri si evenimente unde nu se fumeaza

Am aflat azi de el, printr-o invitatie de dat like la pagina. Am intrat pe site, …

Comentezi ?