Home / Evenimente / “Ajută-ne să (ne) punem chiloții!”

“Ajută-ne să (ne) punem chiloții!”

Cam asa a sunat subiectul unui mail pe care l-am primit ieri de la trupa Improvisneyland, cei care ma suporta si ma ajuta sa-mi chinui netalentul pe la cursurile de improvizatie pe care le organizeaza de ceva timp. Despre cum e la cursuri si cat de mult se rade la scenete … poate ca o sa scriu alta data, acum vreau sa anunt o mare petrecere.

O MARE petrecere de fundraising pentru realizarea spectacolului „Indispensabilii” de Carl Sternheim, in regia lui Alex Mihail, cu membrii trupei Improvisneyland in rolurile principale.

Practic, pentru a strange  banii de care au nevoie pentru costumele pe care vor trebui sa le poarte in timpul spectacolului “Indispensabilii”, membrii trupei Improvisneyland vor improviza (vineri seara) pe formate special gândite pentru această petrecere, vor citi si interpreta fragmente din piesa si vor organiza o licitatie pentru o seara cu unii din baietii din trupa: Mădălin, Pavel, Radu sau Axel.

Fetele nu vor intra la licitatie, pentru ca intram la alta categorie de eveniment. Si oricum, n-avem destule camile.

In cazul in care vor fi cereri intr-un numar foarte mare, cred ca se poate extinde licitatia si cu cateva exemplare dintre participantii la cursuri, cu sau fara blog :p

Dupa licitatie … PARTY!

Acum, partea cea mai importanta: toți cei care  sprijină prin donații (donatia minima: 50 RON) vor primi o invitație la premiera spectacolului „Indispensabilii”, iar cei ce donează sume peste 1000 RON, primesc statutul de Sponsor și un pachet de beneficii stabilit de comun acord.

Bonus pentru cine imi citeste blogul si face dovada ca a ajutat cu o donatie la realizarea piesei “Indispensabilii”: primeste un banner 200×200 pe blog, timp de o luna. Cadoo!

Cateva cuvinte despre piesa si regizor:

Indispensabilii” este o “comedie despre relatiile dintre barbați și femei, despre dorințe înfrânate și, nu în ultimul rând, despre un accident misterios ce implică o pereche năstrușnică de… chiloței!”

Alex Mihail este “câștigător al premiului Uniter pentru debut în 2009 pentru spectacolul „Comedie neagră” la Teatrul de Comedie, absolvent al Masterului în Regie al Yale School of Drama și colaborator al Repertory Theatre”.

Alex se va întoarce în Statele Unite la începutul lunii aprilie pentru a începe următoarea colaborare cu Repertory Theatre, asa ca cei din organizare trebuie sa se miste repede.

Invitatie_Indispensabilii

1 comentariu

Comentezi ?