Home / Evenimente / 2 tipuri de evenimente pe care as vrea sa le vad mai des

2 tipuri de evenimente pe care as vrea sa le vad mai des

Unu.

Joia trecuta, pe 1 iunie, fix cu o zi inainte de WordCamp, in zona Domo Enjoy din Baneasa Mall s-a organizat un spatiu dedicat Kinect-ului. Mai exact, copii care treceau pe la Domo  puteau sa vina sa sa se joace si sa danseze  pe melodiile din  Kinect/Dance Central.

Pe langa concursurile de dans pentru pitici, au fost si doua momente de dans sustinute de Titanii Funky Fresh (cei de la “Romanii au Talent”). Mai multe poze la Bogdan.

Trebuia sa fie si o intrecere intre bloggeri, unde ar fi trebuit sa ma joc de-a MC-ul si trainerul de Kinect, dar care s-a amanat, pe motiv de doar 2 bloggeri prezenti si 3 absenti (rusinica, rusinica). Asa ca a trebuit sa improvizez si sa incerc preiau si partea de “hai sa aratam copiilor cat de tare e Kinect-ul”. 

Nu stiu cat de bine m-am descurcat, dar era ceva coada la inscrierile pentru Dance Central, iar celor mici le-a placut destul de mult sa danseze si sa faca miscare pe scena improvizata.

Poate si pentru ca Kinect-ul e un gadget foarte interesant, dar destul de putin promovat. Iar Dance Central e doar unul din jocurile care fac Kinect-ul atat de misto, mai sunt cateva nume care merita incercate, jucate si “transpirate”:  Kinect Sports, Kinect Adventures, Motion Sports, Kung Fu Panda, Dance Evolution sau programele de fitness/slabit “Ultimate Loser Fitness” si “Zumba Fitness”. Nu mai zic de alte softuri utile si aplicatii de Kinect.

As vrea sa vad mai multe evenimente cu si despre (testare de produs) Kinect. Pentru ca e foarte distractiv, pentru ca e usor de folosit/jucat si pentru ca e cea mai tare inventie Microsoft de la Windows incoace :))

Doi. 

Chinezu, mare suporter al nationalei de Rugby, a reusit sa convinga  Federația Română de Rugby sa rezerve o tribuna intreaga oamenilor din online care vor sa vina sa vada meciurile din cadrul  IRB Nations Cup pe  Stadionul National Arcul de Triumf.

O tribuna intreaga, doar pentru bloggeri/bloggerite si twitteristi/twitterite pasionati(e) de rugby sau rugbisti :P

Stejar asigură în fiecare zi câte 200 de beri pentru suporterii din Tribuna 2.0 iar BlogalInitiative vine cu un concurs cu premii in tricouri, mingi oficiale si bannere.

O premiera pentru social media din Romania si un studiu de caz care poate deveni interesant pentru cei care activeaza in (online) marketing-ul sportiv. Si nu numai.

Programul nationalei este cel de mai jos, iar eu pot sa dau o invitatie dubla pe toata durata turneului in Tribuna 2.0, pentru cine imi spune … de ce prefera sa se uite la rugby mai mult ca la alte sporturi.

As vrea sa vad mai multe evenimente pentru oamenii pasionati de ceva anume, decat “adunari pentru toata lumea”.

Vineri, 08 iunie

Romania v Uruguay – 16.00
Rusia v Italia A – 18:00
Portugalia v Argentina Jaguars – 20:00

Marti, 12 iunie
Portugalia v Italia A – 16:00
Romania v Argentina Jaguars – 18:00
Rusia v Uruguay – 20:00

Duminica, 17 iunie
Rusia v Argentina Jaguars – 16:00
Portugalia v Uruguay – 18:00
Romania v Italia A – 20.00

Citeste si asta

World of Warcraft pe Kinect

Niste baieti de la universitate din California s-au trezit intr-o noapte ca nu le mai …

Comentezi ?